Mini CRM – hold styr på dine kontakter i Dinero

Vi har udviklet et lille mini CRM til dig. Det betyder, at du nu har mulighed for at holde styr på dine kontakter i Dinero – hvad enten det er aftaler, informationer eller noget helt tredje.

Funktionen er til alle brugere i Dinero – både Pro og Starter.

Sådan fungerer dit mini CRM i Dinero

Muligheden finder du under fanen “Kontakter” –> Klik ind på den relevante kontakt –> Klik på “Noter”, som vist i nedenstående skærmbillede:

Noter på kunder

Et eksempel på en note kan være, at man har lovet kontakten 10% rabat på den næste faktura – det har vi tilføjet i nedenstående skærmbillede:

CRM - Dinero

Du kan oprette så mange noter på din kontakt som du vil. Ligeledes kan du ved at trykke på “krydset” i højre hjørne slette en note, når du ikke længere har brug for den.

Overblikket

For at du nemt og hurtigt kan få et overblik over på hvilke kontakter, du har skrevet en note, har vi tilføjet et lille note-tegn på dit kontaktoverblik. Du kan klikke på note-tegnet, hvorefter du kommer ind på kontakten og kan se noten.

CRM Dinero