Mini CRM – hold styr på dine kontakter i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 19/10/2017
Den 1. august 2017

Vi har udviklet et lille mini CRM til dig. Det betyder, at du nu har mulighed for at holde styr på dine kontakter i Dinero – hvad enten det er aftaler, informationer eller noget helt tredje.

Funktionen er til alle brugere i Dinero – både Pro og Starter.

Sådan fungerer dit mini CRM i Dinero

Muligheden finder du under fanen “Kontakter” -> Klik ind på den relevante kontakt -> Klik på “Noter”, som vist i nedenstående skærmbillede:

Noter på kunder

Et eksempel på en note kan være, at man har lovet kontakten 10% rabat på den næste faktura – det har vi tilføjet i nedenstående skærmbillede:

CRM - Dinero

Du kan oprette så mange noter på din kontakt som du vil. Ligeledes kan du ved at trykke på “krydset” i højre hjørne slette en note, når du ikke længere har brug for den.