Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap? Så vil vi elske at høre fra dig.

X

Opret gratis konto

X

Stil os et spørgsmål

Mini CRM – hold styr på dine kontakter

Vi har udviklet et lille mini CRM til dig. Det betyder, at du nu har mulighed for at holde styr på dine kontakter i Dinero – hvad enten det er aftaler, informationer eller noget helt tredje.

Funktionen er til alle brugere i Dinero – både Pro og Starter.

Sådan fungerer dit mini CRM i Dinero

Muligheden finder du under fanen “Kontakter” –> Klik ind på den relevante kontakt –> Klik på “Noter”, som vist i nedenstående skærmbillede:

Noter på kunder

Et eksempel på en note kan være, at man har lovet kontakten 10% rabat på den næste faktura – det har vi tilføjet i nedenstående skærmbillede:

CRM - Dinero

Du kan oprette så mange noter på din kontakt som du vil. Ligeledes kan du ved at trykke på “krydset” i højre hjørne slette en note, når du ikke længere har brug for den.

Overblikket 

For at du nemt og hurtigt kan få et overblik over på hvilke kontakter, du har skrevet en note, har vi tilføjet et lille note-tegn på dit kontaktoverblik. Du kan klikke på note-tegnet, hvorefter du kommer ind på kontakten og kan se noten.

CRM Dinero

Import af kontakter fra andre systemer 

Afsluttende vil vi lige nævne, at du i Dinero har mulighed for at importere kontakter fra andre systemer. Det kunne f.eks. være, hvis du vil skifte fra et andet regnskabsprogram. Læs mere om funktionen her.

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding