Sidst opdateret 10/05/2019

Hvad er den perfekte størrelse på mit logo?

Logo og dets perfekte størrelse afhænger lidt af, om du ønsker den bedste kvalitet på print eller på online på skærmen.

Ved den bedste kvalitet på print skal logoet være så stort som muligt (både i pixel og kvalitet) – dog maks. 1 mb.

Den bedste kvalitet online på skærmen afhænger af, om du har et aflangt eller højt logo:

Aflangt logo: 380 pixels i bredden
Højt logo: 140 pixels i højden

Tips & bonusinfo:

• Kan jeg designe min egen faktura? JA – det kan du med PRO-udgaven. Du kan se her, hvordan du gør.