Hvad er den perfekte størrelse på mit logo?

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Logo og dets perfekte størrelse afhænger lidt af, om du ønsker den bedste kvalitet på print eller på online på skærmen.

Ved den bedste kvalitet på print skal logoet være så stort som muligt (både i pixel og kvalitet) – dog maks. 1 mb.

Den bedste kvalitet online på skærmen afhænger af, om du har et aflangt eller højt logo:

Aflangt logo: 380 pixels i bredden
Højt logo: 140 pixels i højden

Du bestemmer højden på et aflangt logo, ligesom du også selv bestemmer længden på et højt logo. Ovenstående mål fortæller, hvordan du får den bedste kvalitet ved de to. Dog bør de forskellige mål passe sammen for optimal kvalitet.

Tips & bonusinfo

• Anvender du topbillede i stedet for logo så er det bedste skalering 794 x 280
  • Kan jeg designe min egen faktura? JA – det kan du med PRO-udgaven.
    Du kan se her, hvordan du gør.
  • Logoet skal være i en af følgende formater: PDF, JPEG eller PNG.