Posteringer/kontokort – Sådan downloader du dine posteringer/kontokort

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 05/05/2021

Denne guide viser dig, hvordan du ser samtlige posteringer for en eller flere konti i et regnskabsår. Den viser dig desuden, hvordan du finder et kontokort, der kan downloades i både PDF- og CSV-format.

Kontokortene finder du under mappen -> Posteringer. Her kan du sortere på kontokortet som du vil – både på kontonumre, type af bilag, beløb og dato.

1. Vil du kun have alle på posteringer på fx konto 1000 – Salg af varer/ydelser m/moms for regnskabsår 2019, skal det udfyldes som vist i nedenstående skærmbillede. Vil du have et kontokort for en anden konto – vælg da i stedet dennes kontonummer i både “Fra konto” og Til konto”.

Fra konto og til konto

2. Vil du kun have kontokort med posteringer for en gruppe, fx. dine omkostninger, kan du også vælge det. Du skal blot udfylde fra hvilket kontonummer du vil have fra og til.

Sådan får du kontokort med posteringer for en gruppe af konti

3. Her skal du faktisk ikke udfylde noget. Du skal blot trykke “OK”, hvorefter du får et kontokort med posteringer for samtlige konti i Dinero.

4. Ønsker du kun at se dine aktuelle posteringer og altså undgå at se de modposteringer der er lavet automatisk i dinero. Så skal du tilgå dit kontokort under mappen øverst -> rapporter -> saldobalance -> åben den konto du gerne vil se og downloade kontokort.

Se her her efter ind i saldobalance

Scroll ned og download kontokort

Tips & bonusinfo:

• Leder du efter et kontoudtog på en kunde (debitor) eller leverandør (kreditor)? Så skal du i stedet se her.