Tilmeld din moms til Leverandørservice

Du kan tilmelde din moms til Nets’ Leverandørservice gennem skat.dk, så pengene automatisk trækkes fra din bankkonto, når du afregner og indberetter momsen til skat.

På den måde slipper du for at huske at betale din moms fem dage før tid, ligesom du lettere undgår bøder og gebyrer.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 30 dage, før tilmeldingen til Nets går igennem – så få sat det op i god tid!

Sådan tilmelder du moms til Leverandørservice

Log ind på skat.dk via dit TastSelv Erhverv lige her

Følg så disse trin:

1. Tryk på “profil” oppe i højre hjørne, når du er logget ind
  2. Tryk herefter på “profiloplysninger” i venstre side af din skærm
  3. Vælg “tilmeldingsoplysninger”
  4. Tryk på “moms” som indberetningsområde
  5. Til sidst trykker du “tilmeld Nets” og indtaster herefter dine kontooplysninger.
moms Betalingsservice

Afslut ved at trykke “godkend”.
– og husk: Behandlingsprocessen kan tage op til 28 dage.

Her er fordelen ved at tilmelde sig automatisk moms ⬇️

I Dinero har vi automatisk momsindberetning. Og tilmelder du din moms til Leverandørservice bliver det endnu mere automatisk. Se bare videoen herunder: