Udgivet 23/02/2017

Revisoren får kunder fra Dineros revisorliste

Henrik Alexandersen
Skrevet af Henrik Alexandersen
Læsetid: under 2 min.
Placeholder billede til bloggen

Thomas Jørgensen, der er manden bag TJ Regnskabsservice, har fået flere kunder på grund af sin placering på Dineros revisorliste

Thomas Jørgensen har været fuldtidsrevisor i egen virksomhed siden den 1. oktober 2015. Fra dag ét gik han målrettet efter at få 25 Dinero-brugere som kunder. For 25 er det magiske tal, der skal rundes, hvis man skal være guldpartner.

– Jeg gik hårdt efter at komme til at ligge øverst, fordi jeg kunne se, at mange brugte Dinero, og der hele tiden kom flere til. Jeg så potentialet i Dinero, fordi der hele tiden kommer nye tilføjelser og webshop-integrationer, siger Thomas Jørgensen.

– Revisorlisten var og er en billig og nem måde for mig at få reklame på. Dinero-brugerne, der er på jagt efter en revisor, går ind på listen og ser mig skinne på toppen. Jeg har kunder, der konkret har sagt, at de har fundet mig på revisorlisten. Nogen af dem bruger sågar 45 minutter på at komme fra Storkøbenhavn til mig i Holbæk, så jeg har i hvert fald fået flere kunder ved at stå på listen.

Fra midten af december til starten af februar har TJ Regnskabsservice i gennemsnit fået cirka en ny kundehenvendelse hver dag. Heraf er en pæn del blevet til nye kunder – og en del af dem kommer fra Dineros revisorliste.

Du kan tilmelde dig Dineros revisorliste her.

Henrik Alexandersen
Henrik Alexandersen Dinero
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram