Hjælp til årsregnskab

Har du et ApS eller A/S? Så lad os hjælpe dig med at få årsregnskabet i hus. Gør det selv med hjælp på sidelinjen – eller lad revisorer stå for alt.

Årsregnskab

fra 2.795,-

Pris i DKK. ekskl. moms

 • Komplet årsrapport
 • Skattefradrag, selskabsskat & udbyttehåndtering
 • Selskabets tal til oplysningsskemaet
 • Indsendelse til Erhvervsstyrelsen
 • Mulighed for hjælp af revisor

Vælg selv mellem Gør det selv-løsningen eller den fulde revisorpakke.

Hvem kan bestille?

For at bruge en af pakkerne her på siden skal du kunne sige “ja” til følgende:

 1. Du har et anparts- eller aktieselskab (ApS og A/S) i Danmark (virksomheder i Grønland eller Færøerne kan ikke bestille) – og du bruger Dinero
 2. Du har bogført op til regnskabsårets slutdato
 3. Din bank stemmer ved regnskabsårets slutdato.

Du er selv ansvarlig for at bogføre afskrivninger og værdireguleringer på bygninger og værdipapirer, som virksomheden ejer – dog ikke anparter i moder- og datterselskaber i Revisorpakken. Hjælp og rådgivning til dette er ikke inkluderet, og du skal selv have optalt og reguleret varelageret samt bogført igangværende arbejder.

Bestil med få klik:

 • Vælg gør det selv-pakken hos Digital Revisor eller revisorpakken hos revisorerne fra Årsregnskabet

 • Gå i gang selv eller vent på kontakt fra revisor – afhængigt af din bestilling

 • Glæd dig over at være i hus med dit selskabs årsregnskab

To valgmuligheder

Årsregnskabet til dit ApS eller IVS skal i hus. Er du Dinero-bruger, kan vi hjælpe dig gennem vores partnere, Digital Revisor og Årsregnskabet. Resultatet er det samme – din arbejdsindsats er den eneste forskel. Valget er dit!

Gør det selv-pakken | Revisorpakken

Gør det selv-pakke

Vælg at gøre det selv – med en hjælper på sidelinjen.
Sammen med revisionseksperterne hos Digital Revisor har vi sammensat en pakke, der hjælper dig til at klare alt selv. Du kan prøve løsningen inden køb – og vil du fortsætte, betaler du hos Digital Revisor, som hjælper dig i mål med indberetningen.

2.795 kr.
ekskl. moms

*Vil du købe Gør det selv-pakken efter at have prøvet, betaler du dit abonnement hos Digital Revisor (ingen binding).

Bestil Gør det selv-pakke her

Revisorpakke

Er du træt af at stå for arbejdet selv, og vil du have en dygtig revisor til at gennemgå dit regnskab? Så overlad det til revisorerne hos vores partner, Årsregnskabet. De hjælper dig i mål én gang for alle og klarer indtastningen for dig.

Bestil nedenfor – så hører du nærmere fra eksperterne hos Årsregnskabet.dk.

3.995 kr.
ekskl. moms

*Du betaler via Dinero og bliver kontaktet af revisorerne første gang indenfor tre hverdage. Herefter kan du forvente, at din årsrapport er færdig senest ti hverdage (typisk hurtigere) efter første kontakt. Bestil i god tid op til konkrete frister, hvor der kan være ekstra travlt.

Bestil Revisorpakke her

To løsninger – dit valg:

Gør det selv-pakke
2.795 kr. ekskl. moms
Revisorpakke
3.995 kr. ekskl. moms
Komplet årsrapport
Skattefradrag, selskabsskat & udbyttehåndtering
Mulighed for at stille spørgsmål
Indsendelse af årsrapport til Erhvervsstyrelsen
Alle tal til oplysningsskemaet til Skattestyrelsen
Indsendelse af oplysningsskemaet til Skattestyrelsen
Gennemgang af dit regnskab af en revisor
Indtastet af en revisor hele vejen igennem
Gratis årsrapport i prøveudkast

FAQ – det spørger andre typisk om

 1. Årsrapporten er inddelt i to dele:

  • Årsregnskabet – Indberettes på virk.dk
  • Oplysningsskemaet – Indberettes til Skattestyrelsen.

  Årsregnskabet er det, der er tilgængeligt til download på cvr.dk, mens oplysningsskemaet er det, der bestemmer hvor meget dit selskab skal betale i skat.

  De normale deadlines er:

  • Årsregnskabet – Afleveres senest 6 måneder efter regnskabsårets afslutning
  • Oplysningsskemaet – Afleveres senest 6 måneder efter regnskabsårets afslutning

  Så slutter dit regnskabsår 31. december 2022, skal du senest aflevere dit årsregnskab og oplysningsskema 30. juni 2023.

 2. Du kommer ikke uden om den lidt tungere tjørn, når du har et selskab og skal have styr på regnskabet – så hvorfor ikke gøre det lettest muligt for dig selv?

  Mange dygtige folk kan hjælpe dig – og vores løsning er på den måde bare et alternativ, der sparer dig penge på revisorregningen og forsøger at lette dit arbejde.

  Alt efter hvor ferm du er til regnskab – og hvor nemt du vil gøre det for dig selv, kan du vælge mellem vores to pakker:
  En gør det selv-pakke, hvor eksperterne fra Digital Revisor giver dig en guide til at gøre det selv – og en revisorpakke, hvor revisorerne hos Årsregnskabet klarer hele opgaven for dig.

   

 3. Ja og nej. Alle danske virksomheder af typen A/S og ApS kan, hvis de bruger Dinero. Det er ikke muligt at købe løsningen, hvis man ikke er Dinero-bruger, ligesom det ikke er muligt, hvis ens virksomhed er fra Grønland eller Færøerne.

  Har du en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller en personligt ejet mindre virksomhed, kan du få hjælp til at klare skattearbejdet på under 30 minutter med vores Skatteopgørelse.

 4. Ja, du skal have et dansk A/S eller et ApS – og så skal du være Dinero-bruger.

  Det er desuden vigtigt, at:

  Du har bogført op til regnskabsårs slutdato, og at din bank stemmer ved regnskabs slutdato. Ejer du i din virksomhed bygninger eller værdipapirer, er du selv ansvarlig for at have bogført afskrivninger på dem. Det rådgiver vi ikke i.

   

 5. Det kan du også sagtens 🙂

  Vores to løsninger ligger bare i tråd med vores mission for selve Dineros regnskabsprogram: Vi vil gøre dit regnskabsliv så let som muligt, og vi kender til gode partnere, så vi kan indgå nogle gode aftaler.

  Begge parterne; Digital Revisor og Årsregnskabet kender desuden til Dineros regnskabsprogram.

 6. Det nye er sådan set bare, at vi har samlet hjælpen i to pakker – og fået en god pris til dig, der bruger Dinero.

   

 7. Bag de to årsregnskabspakker står henholdsvis Digital Revisor og Årsregnskabet, som Dinero i forvejen kender til.

  Digital Revisor har specialiseret sig i at hjælpe folk med revision – online. I denne sammenhæng står de bag gør det selv-pakken, hvor de hjælper dig med selv at skabe dit årsregnskab.

  Årsregnskabet er registrerede revisorer og står i denne sammenhæng bag revisorpakken, så du kan læne dig tilbage og få klaret alt.

 8. Digital Revisor leverer en gør det selv-løsning, der guider dig til selv at klare arbejdet. De gennemgår altså ikke dit regnskab for eventuelle fejl og mangler.

  Med revisorpakken laver vores revisorpartner Årsregnskabet en gennemgang af dit regnskab og tjekker, at det ser korrekt ud. Er der fejl eller mangler, kommer de også med efterposteringer til dit regnskab.

  Prisen per produkt er per årsregnskab, der laves.

 9. Det afhænger af, hvilken løsning du vælger.

  Vælger du gør det selv-pakken med Digital Revisor, kan der gå alt fra nogle timer til et par uger. Det kommer an på, om der er rettelser til dit regnskab – og i så fald, hvor hurtigt du får bogført din selskabsskat og eventuelle udbytte (det skal du nemlig selv gøre).

  Vælger du revisorpakken med Årsregnskabet, tager det lidt længere tid, fordi en revisor skal gennemgå dit regnskab. Du bliver kontaktet første gang indenfor tre hverdage, og herefter kan du forvente, at din årsrapport er færdig senest ti hverdage (typisk hurtigere) efter første kontakt.

  Men det er også op til dig, hvor hurtigt det kommer til at gå. Er dit regnskab i tip-top stand og uden de helt store rettelser, kommer det til at gå hurtigt. Er der omvendt mange rettelser, tager det længere tid.

  Generelt er det en god idé at bestille i god tid for at være sikker på, at fristen kan overholdes – vi kommunikerer det, hvis der skal bestilles inden bestemte datoer for at nå en frist.

 10. Vælger du gør det selv-pakken med Digital Revisor, betaler og accepterer du handelsbetingelser hos dem.

  Vælger du revisorpakken, betaler og accepterer du betingelserne hos Dinero. De handelsbetingelser kan du se lige her.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram