corydonspeak

Corydonspeak

“Jeg føler mig i trygge hænder med Dinero – og det er det vigtigste for mig med et regnskabsprogram.”

Merethe Corydon

Hvad laver din virksomhed?

Corydonspeak er en enkeltmandsvirksomhed, som leverer speak og voice over til alt fra radiospots, tv-reklamer, corporate-film til telefonsvarer, apps og lydbøger. Hvor end der er brug for en stemme til at understøtte et produkt, et brand eller en virksomhed, er Corydonspeak leveringsdygtig i en troværdig og pålidelig speak.

Forskellige opgaver kræver forskellige identiteter i form af stil og stemming og den helt rette stemmeføring og et passende toneleje. Netop det går jeg meget op i – og det er altid vigtigt, at kunden får netop det han/hun ønsker. Derfor giver jeg også fuld tilfredshedsgaranti.

Hvad er din vision?

Visionen for Corydonspeak er at blive en af Danmarks mest anerkendte speakere og levere kvalitet uanset opgavens størrelse og pris.

Jeg sætter en ære i at levere et godt produkt hver gang samt have en god og nærværende kommunikation med mine kunder. Min vision er, at jeg gennem min speak kan være med til at skabe en troværdig og indbydende identitet for mine kunder og deres firma eller produkt udadtil. Det betyder mere, end man tror, hvilken stemme der skal præsentere det, man har på sinde. Det er min fornemste opgave – og det er det, der driver mig fremad.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg valgte Dinero, fordi jeg blev det anbefalet af flere – og jeg må sige, at jeg er glad for, at jeg blev peget i den retning. Dinero er super nemt og overskueligt. Jeg har ikke den store interesse for regnskab som sådan. Men med Dinero føler jeg, at jeg bliver holdt i hånden – og det er virkelig rart for sådan en som mig, som hellere vil bruge tiden på det kreative arbejde.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Jeg tror bare, at jeg er fan af programmet som helhed. Man kan mærke, at Dinero er skabt med brugeren for øje. Har man spørgsmål og brug for vejledning, er der skabt nogle super gode hjælpeguides, som virkelig er til stor nytte. For ikke at tale om Dineros onlinesupport. Så anvendeligheden og at der ikke er lang vej til hjælp, må klart være det, jeg sætter størst pris på ved Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Efter jeg har fået Dinero, har jeg meget bedre styr på, hvad der rent faktisk kommer ind. Dinero har være med til at give mig et mere visuelt billede over hver enkelt måned, hvilket er en såre simpel ting – men som gør min hverdag som selvstændig nemmere.

Jeg får hyppigt mange nye kunder – og det er nemt, hurtigt og gnidningsfrit at oprette dem i kartoteket.

Generelt føler jeg mig i trygge hænder med Dinero – og det er det vigtigste for mig med et regnskabsprogram.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram