ordklar jesper petersen
ordklar.dk logo

Ordklar.dk

“Jeg kan mærke, hvordan Dinero lægger mange kræfter i at udvikle et produkt, der gør regnskab nemt.”

Jesper Petersen

Hvad laver din virksomhed?

Min virksomhed, som hedder Ordklar.dk, laver online-forløb, hvor jeg rådgiver unge og børn i forbindelse med ordblindhed. Det kan fx være omkring eksamen, hvordan man tager en uddannelse som ordblind og en masse andet. Derudover laver jeg artikler omkring hjælpemidler, uddannelse, at være bange som ordblind og en masse andet indhold om ordblindhed.

Hvad er din vision?

Min vision for Ordklar.dk er, at man ikke skal være bange for at være ordblind. Det er helt okay, at man har svært ved at stave, læse og skrive. Man skal derimod fokusere på alt det andet, man er dygtig til. Personligt er jeg uddannet datamatiker, og har matematik på B-niveau. Jeg arbejder i dag desuden i et konsulenthus.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg brugte en masse tid på Amino i tidernes morgen. Før Dinero startede, havde jeg en virksomhed, og jeg havde intet kendskab til regnskab og regler om moms, kredit og debet. Regnskab sagde mig ikke noget dengang.

Jeg kiggede dengang på andre regnskabsprogrammer, som jeg valgte fra, fordi de kostede det hvide ud af øjnene. Derudover har Martin Thorborg også været en af årsagerne til, at jeg valgte Dinero. Jeg har mødt ham en enkelt gang, og har altid fulgt med i, hvad han har lavet.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

En af mine favoritfunktioner i Dinero er bogføringsassistenten. Når jeg køber et produkt, kan jeg blot skrive, hvad jeg har købt, og så bogfører Dinero det for mig. Jeg får et par simple spørgsmål i forbindelse med mit køb, og jeg skal ikke selv tage stilling til noget regnskabstungt.

Jeg synes generelt, at regnskab er rigtig tungt, men Dinero er gode til at gøre det langt mere simpelt og enkelt for mig. Derudover bruger Dinero et sprog, som alle kan forstå. Man behøver ikke at have en revisoruddannelse eller lignende, for at kunne forstå regnskabsudtryk i Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere ved, at jeg ikke behøver at have nogen regnskabsrelateret viden, for at kunne få styr på regnskabet.

Derudover kan jeg virkelig mærke, hvordan Dinero lægger mange kræfter i at udvikle et produkt, der gør regnskab nemt. Det skal være let for brugerne at gennemføre et fuldstændigt regnskab. Man behøver nemlig ikke at have en revisor, hvor man betaler spidsen af en jetjager.

I en lille virksomhed som min gider jeg ikke betale en masse penge for en revisor, når jeg kan gøre det billigere med Dinero.

Dinero gør det rigtig let for mig, da jeg ikke behøver at tænke selv. Dinero laver faktisk hele regnskabet for mig – helt gratis. Jeg betaler engang imellem for Dinero Pro, fordi der kan være nogle måneder, hvor der er mange regninger eller en masse, der skal faktureres

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram