Katrine Bruun fra AdminHelp
AdminHelp logo blå

AdminHelp

“Jeg har været supertilfreds med Dinero lige siden jeg startede AdminHelp. Dinero gør regnskab nemt. ”

Katrine Bruun

Hvad laver din virksomhed?

AdminHelp sælger administrativ hjælp på timebasis og helt uden binding. Vi er freelance PA’er og VA’er. Vi kommer når du har travlt, og giver dig tid til dine kerneopgaver! 

Hvad er din vision?

Min vision med AdminHelp er at være med til at skabe et mere fleksibelt og bæredygtigt arbejdsmarked. 

Et arbejdsliv, hvor man kan arbejde med det man elsker, og med en fleksibilitet, hvor man ikke behøver at være låst fast i hamsterhjulet. AdminHelp blev stiftet i november 2017, fordi jeg følte at jeg sad fast på min kontorstol. Jeg savnede udfordringer og mere fleksibilitet, hvilket var umuligt at finde i en fast stilling. 

I dag driver jeg AdminHelp på snart 4. år, og som selvstændig er der masser af udfordringer – men også vækst, potentiale og muligheder. 

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg valgte Dinero fra starten, da jeg kun hørte godt om det. Jeg startede med gratisversionen, og fik så pro-og for nylig valgte jeg total. Jeg har været utrolig glad for Dinero lige fra starten. Som ny virksomhedsejer er regnskabet et af de vigtigste ting man skal have styr på. Dinero gør det nemt at få bogført bilag, og i bogføringen får man hjælp til at forstå de forskellige regler omkring hvad man kan trække fra. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er mange gode funktioner ved Dinero. Jeg elsker appen på min telefon, så jeg altid kan se mine salgstal, og samtidigt kan jeg nemt og hurtigt uploade mine bilag, så de ligger klar til bogføring. 

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere fordi jeg kan se om min bank er afstemt, og hvor jeg ligger henne salgsmæssigt. Udover det, så er det rart at man med chat-funktionen altid har hjælp ved hånden, skulle der opstå et spørgsmål vedr. en bogføring. Jeg har altid været glad for jeres chat, og aldrig oplevet dårlig service. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram