Mobil-app

Du kan tage dit regnskab med dig overalt med vores mobil-app. Du kan sende tilbud og fakturaer ude hos kunden, mellem møder eller i sofaen derhjemme. Det giver dig en fleksibilitet, du vil elske i hverdagen.

Mobil-app i Dinero

Gør bogføringen mere fleksibelt, og tag dit regnskab med dig overalt

 • Send tilbud og fakturaer på farten
 • Gør din bogføring mere fleksibel
 • Ordn regnskabet mellem møder

Tag dit regnskab med dig overalt med mobil-appen

Med Dinero er du ikke bundet af hverken komplicerede bogføringsregler eller stationære computer. Vores bogføringsskabeloner hjælper dig fx med at bogføre korrekt, og du kan tage dit regnskab med dig overalt. Med appen kan du klare de typiske opgaver, uanset hvor du befinder dig.

Hent vores mobil-app:

Du kan også bruge regnskabsappen på din iPad og tablet. Den er dog udviklet til smartphones, så vi anbefaler som udgangspunkt, at du bruger den på din mobiltelefon – eller åbner Dinero på app.dinero.dk via browseren .

Samler du kvitteringer og bilag i store ringbind, som er svære at holde organiserede? Så har vi en funktion, du vil elske. Du kan tage billeder af fakturaer og kvitteringer og uploade dine bilag til skyen. Så er der styr på dem, og du kan altid tilgå dem i regnskabet. Hvis du har Dinero Pro, kan du også nemt klare bogføringen direkte via mobilen.

Send fakturaer ude hos kunden

Med Dinero følger ubegrænsede fakturaer, som du selvfølgelig kan sende fra mobilen. Det gør det nemt at få styr på aftalte og afsluttede opgaver, så du kan få penge for dit hårde arbejde. Det er også perfekt, hvis du lige har fem minutter mellem to kundemøder. Husk, du også kan sende dine tilbud og fakturaer som sms.

Du kan sende tilbud til kunden, mens du står ude ved hende, hvis du har Dinero Pro. På den måde står alle detaljer helt frisk i erindringen, og du kan nemmere lukke aftalen. Skulle der være behov for små ændringer, kan I hurtigt få styr på disse, inden du kører igen.

Regnskabsappen gør din bogføring mere fleksibel

Få styr på alle tilbud og fakturaer, mens du sidder godt i yndlingsstolen, samtidig med at du har det fulde overblik over virksomhedens økonomi. Det lyder ikke dårligt, vel? Det er præcis den fleksibilitet, du får med vores mobil-app – men den kan meget mere end det.

Et udvalg af appens muligheder for alle Dinero-brugere:

Bilagsscanner er en integreret del af regnskabsprogrammet på både mobil og computer. Den hjælper dig med at gøre bogføringen hurtigere og mere fleksibel, så du kan gå fra skanning til bogført bilag på under ét minut.

Mobil-app

Dinero Pro
Starter-pakkerne
Få overblik over firmaets økonomi – se indtægter og udgifter på forsiden i appen
Få overblik over alle dine fakturaer – mulighed for at sortere på betalte og ikke-betalte
Få overblik over alle dine tilbud
Få en notifikation, når en faktura er forfalden
Hurtigt at oprette og se kontakter – data hentes fra CVR-registret
Ringe eller skrive direkte til dine kunder fra appen
Registrer betaling på dine fakturaer i appen
Oprette og sende fakturaer til dine kunder
Mulighed for at tilføje rabat til dine fakturaer
Mulighed for at indtaste beløb inkl. moms på dine fakturaer
Oprette og sende tilbud til dine kunder – senere faktureres tilbuddet, såfremt din kunde accepterer det
Mulighed for at tilføje rabat til dine tilbud
Mulighed for at indtaste beløb inkl. moms på dine tilbud
Tag billeder af dine kvitteringer, og få dem uploadet til Dinero – klar til at bogføre
Upload PDF’er via mobil-appen til Dinero – klar til at bogføre
Bogfør købsbilag på mobil

Giver appen dig udfordringer, når du bruger den? 

Nedenfor er nævnt et par af de scenarier, vi er blevet spurgt ind til.

 1. Hvorfor vender mine billeder forkert, når de bliver uploadet? Typisk skyldes det, at du har skærmrotation slået fra på din iPhone – det kan give appen nogle udfordringer. Se her, hvordan du sørger for at slå skærmrotation til.
 2. Min app crasher, når jeg trykker på “Køb”? Det gør den typisk, fordi du ikke har givet appen tilladelse til at bruge din telefons kamera. Det giver du den under “Indstillinger” (ikke i selve Dinero-appen, men på din telefon) Scroll ned til du finder “Dinero” Tryk ind på denne, og sørg for at “Kamera” er slået til.
 3. Hvor finder jeg de bilag, jeg har uploadet med min telefon?
  Hvis du har uploadet og bogført med det samme via mobilen (en Pro-funktion), finder du det bogførte bilag i bilagsoversigten på din computer.
  Hvis du har uploadet – men ikke bogført – finder du det uploadede bilag i bilagsarkivet på både mobilen og computeren.
 4. Jeg kan ikke dele min PDF med Dinero Oplever du problemer med dette, så henviser vi til denne guide der løser problemet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram