Spring til indholdet

Klar regnskabet overalt Mobil-app

Du kan tage dit regnskab med dig overalt med vores mobil-app. Du kan sende tilbud og fakturaer ude hos kunden, mellem møder eller i sofaen derhjemme. Det giver dig en fleksibilitet, du vil elske i hverdagen.

Mobil-app

i Dinero

Gør bogføringen mere fleksibelt, og tag dit regnskab med dig overalt

  • Send tilbud og fakturaer på farten
  • Gør din bogføring mere fleksibel
  • Ordn regnskabet mellem møder

Tag dit regnskab med dig overalt med mobil-appen

Med Dinero er du ikke bundet af hverken komplicerede bogføringsregler eller stationære computer. Vores bogføringsskabeloner hjælper dig fx med at bogføre korrekt, og du kan tage dit regnskab med dig overalt. Med appen kan du klare de typiske opgaver, uanset hvor du befinder dig.

Hent vores mobil-app:

Du kan også bruge regnskabsappen på din iPad og tablet. Den er dog udviklet til smartphones, så vi anbefaler som udgangspunkt, at du bruger den på din mobiltelefon – eller åbner Dinero via browseren. Med Dinero Total behøver du stort set ikke andet end mobilen, da vi styrer dit regnskab i mål for dig.

Send fakturaer ude hos kunden

Med Dinero følger ubegrænsede fakturaer, som du selvfølgelig kan sende fra mobilen. Det gør det nemt at få styr på aftalte og afsluttede opgaver, så du kan få penge for dit hårde arbejde. Det er også perfekt, hvis du lige har fem minutter mellem to kundemøder.

Du kan sende tilbud til kunden, mens du står ude ved hende, hvis du har Dinero Pro eller Total. På den måde står alle detaljer helt frisk i erindringen, og du kan nemmere lukke aftalen. Skulle der være behov for små ændringer, kan I hurtigt få styr på disse, inden du kører igen.

Samler du kvitteringer og bilag i store ringbind, som er svære at holde organiserede? Så har vi en funktion, du vil elske. Med Dinero Pro og Dinero Total kan du tage billeder af fakturaer og kvitteringer og uploade dine bilag til skyen. Så er der styr på dem, og du kan altid tilgå dem i regnskabet. 

Regnskabsappen gør din bogføring mere fleksibel

Få styr på alle tilbud og fakturaer, mens du sidder godt i yndlingsstolen, samtidig med at du har det fulde overblik over virksomhedens økonomi. Det lyder ikke dårligt, vel? Det er præcis den fleksibilitet, du får med vores mobil-app – men den kan meget mere end det.

Et udvalg af appens muligheder for alle Dinero-brugere:

  • Se nøgletal, som indtægter og udgifter, på forsiden i appen
  • Overblik over alle fakturaer – sortér på betalte og ikke-betalte
  • Se alle tilbud ude hos kunder
  • Få notifikation, når en faktura er forfalden
  • Opret en ny kunde hurtigt (data hentes fra CVR-registret)
  • Ring eller skriv direkte til kunder fra appen
  • Registrer betaling på fakturaer

Det var et lille udvalg af, hvad vores app tilbyder. Hvis du er nysgerrig på alle mulighederne med vores mobil-app, kan du klikke på linket. Her viser vi alle de funktioner, du vil elske i hverdagen – mange er for alle Dinero-brugere, mens nogle er for Dinero Pro- og Dinero Total-brugere.

Husk, at du nemt kan rette og slette bilag, hvis du kommer til at lave en fejl.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?