Slagelse News
Slagelse News logo med Robert Kronberg

Slagelse News

“Det er nemt og enkelt at bruge, og det giver et godt overblik fra både pc og mobiltelefon.”

Robert Kronberg

Hvad laver din virksomhed?

Slagelse News udgiver artikler om Slagelse, Korsør og Skælskør. Fokus er artikler, begivenheder og virksomheder/foreninger, som vedrører borgerne i Slagelse Kommune.

Vores målgruppe er modne og voksne mennesker i alle aldersklasser, men flertallet af læserne er over 25 år. Der er en lille overvægt af kvindelige læsere, og den største læsergruppe er kvinder mellem 45-54 år.

Vi er en digital lokalavis, og det betyder, at antallet af ugentlige artikler gerne svarer til en ugentlig papiravis. Artiklerne bliver publiceret løbende, men primært mandag til fredag i åbningstiden, men det kan også ske om aftenen og i weekenden.

Avisen ejes af Robert Kronberg, som har over 20 års erfaring med kommunikation og medier, herunder netaviser, netmedier og hjemmesider. Avisen er medlem af blandt andet Slagelse Erhvervsråd, og Robert Kronberg er blandt andet medlem af Dansk Presseforbund. Desuden er avisen anmeldt til Pressenævnet.

Hvad er jeres vision?

Vi går ikke målrettet efter alt i vores lokalavis, men lægger vægt på nyheder og historier, som vedrører realpolitik, familier, seniorer, tilflyttere og erhverv, men ikke nødvendigvis breaking news. Artiklerne må gerne have en skæv vinkel, og de skal gerne være overskuelige på en smartphone.

Lokalavisen udgives i Slagelse Kommune og af folk i kommunen. Det er med andre ord et “vi”-medie, hvor vi fortæller hinanden om kommunen eller om noget, der vedrører kommunen.

Vi bestræber os på at formidle nyheder så objektivt som muligt, men erkender, at alle mennesker danner deres synspunkter på baggrund af forudindtagede holdninger såsom underforståede belæg, hjemler og aksiomer.

Derfor står vi ved, at vi arbejder ud fra et borgerligt udgangspunkt, men vores lokalavis er ikke en politisk platform for bestemte partier.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det faldt mig naturligvis, da Dinero har fokus på iværksætteri.

Jeg har været tilknyttet Amino i årevis, og jeg tænkte, at det var det rette miljø. Jeg bruger Dinero til begge mine virksomheder.

Det er nemt og enkelt at bruge, og det giver et godt overblik fra både pc og mobiltelefon. Samtidig er prisen rimelig.

Dertil kommer, at appen er praktisk, så man kan scanne ind fra sin mobiltelefon.

Jeg synes også, at Dineros support er god og effektiv, og jeg føler mig i det hele taget godt modtaget.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion er, at man kan uploade og scanne direkte ind i Dinero, hvorpå Dinero selv genkender tal og datoer.

Dertil kommer, at Dinero selv foreslår, hvordan et bilag skal posteres. Dermed er det hurtigt, nemt og enkelt at bogføre bilag fra sin virksomhed.

Samtidig gemmer Dinero en backup i Dropbox, og dermed er alt gemt elektronisk med en kopi, hvis der skulle ske noget.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg sætter stor pris på sammenkøring af de forskellige platforme, således information automatisk udveksles.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram