Find en revisor i Slagelse

I Slagelse er der 22 revisorer, som er vant til at bruge Dinero. Ved at klikke på de enkelte revisorer på listen kan du se, hvordan de er bedømt. Du har også mulighed for at vælge en anden revisor i Sjælland – alle i vores kartotek er vant til at bruge vores regnskabsprogram, når de hjælper deres kunder.

Brug for hjælp til regnskab?


Find revisorer i Slagelse, der kan deres kram Skal du inden for den nærmeste fremtid have styr på et årsregnskab eller bare generelt et regnskab for din virksomhed?

Selvom du helt selv har lært at bruge regnskabsprogrammet Dinero, er det nemt at komme i tvivl om, om du mon har fået lavet regnskabet ordentligt, og om årsregnskabet spiller. Så er det, at en revisor i Slagelse kommer ind i billedet.

Hos Dinero har vi derfor sørget for at samle dig en oversigt over de revisorer i dit lokalområde, der bruger (og forstår sig på) Dinero.
Sådan finder du en revisor i Slagelse, der kan hjælpe dig med regnskabet Er du på udkig efter en bogholder eller revisor i Slagelse, der kan rådgive og hjælpe dig på rette vej?

Vi har gjort tingene nemme for dig ved at samle alle de revisorer i Slagelse, der kan hjælpe dig. De kan alle bruge Dinero i søvne – du behøver altså ikke at skifte over til et andet regnskabsprogram for deres skyld.

Det er nemt og bekvemt at bruge vores oversigt til at finde en revisor i Slagelse


  • Begynd med at klikke på den region, du leder efter en revisor i – i det her tilfælde er det Sjælland, men vi har også Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland og Hovedstaden at vælge mellem.
  • Vælg din by under region – er du på udkig efter en revisor i Slagelse, vælger du Slagelse.
  • Brug enten kortet eller listen ude til venstre. Her har du en komplet oversigt over revisorer i Slagelse.
  • Kig på de forskellige revisorer. Her har vi blandt andet sørget for at gøre det nemt for dig at se på bedømmelsen af hver enkelt revisor i Slagelse samt deres placering i byen.
  • Udvælg en revisor i Slagelse, der passer til dine behov og klik på virksomheden. Du bliver ført videre til en side med kontaktoplysninger, som du kan bruge til at komme i kontakt.

Det hele bliver nemmere, hvis du vælger en revisor, der bruger Dinero Det er ikke en nødvendighed at bruge en revisor i Slagelse, der allerede kender til Dinero. Men er du selv glad bruger af Dinero, bliver det klart nemmere med en revisor, der kan begå sig i samme program.

Vi har gjort det hele nemt for dig med et overblik over Dinero-kyndige revisorer i Slagelse.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram