Flerbrugeradgang

Med flerbrugeradgang kan du nemt og hurtigt give andre adgang til dit regnskab, uden at du skal give dem dit brugernavn og password. Du har stadig overblikket, da du kan se, hvilken bruger der opretter hvad i regnskabet, og det er også nemt at fjerne en brugers adgang igen.

Flerbrugeradgang i Dinero

Giv andre adgang til dit regnskab på en nem og praktisk måde.

  • Giv adgang uden at dele password
  • Klart og tydeligt, hvem der gør hvad
  • Nemt at fjerne adgang igen
Kom i gang med det samme

Flerbrugeradgang er muligt for alle Pro-brugere

Alle Pro-brugere har mulighed for at give flere brugere adgang til deres regnskab. På den måde behøver I ikke dele password eller andre fortrolige oplysninger med hinanden. Det kan fx være, at du selv står for salg, mens en anden klarer bankafstemningen.

Flerbrugeradgang er nemt at tilføje – og du kan også nemt fjerne adgangen igen, hvis du har brug for det. Alle brugere har fuld adgang til regnskabet, men du kan aldrig blive fjernet.

Alle brugere har fuld adgang – men du kan se, hvem der har lavet hvad

Alle bruger har fuld adgang. Det betyder dog ikke, at du skal være nervøs for at blive låst ude. Du er nemlig ejer af regnskabet i Dinero, og det er kun dig, der kan tilføje og fjerne andre brugere.

Når du tilføjer en bruger, får denne adgang til de samme ting, du har adgang til. Det gælder alle funktioner og integrationer. Med flerbrugeradgangen har vi også gjort det muligt at se, hvem der har oprettet en postering. Det gør det nemt for dig at holde overblikket.

Sådan giver du andre adgang til dit regnskab

Det er nemt at give en anden bruger adgang til dit regnskab i Dinero. Det eneste krav er, at hun har en bruger i Dinero. Hvis hun ikke har det, når du sender invitationen, kan hun oprette sig undervejs i processen – hun behøver altså ikke have det, før du inviterer hende.

Når du er inde i regnskabet, skal du først klikke på “Indstillinger” og derefter “Tilføj revisor eller bruger”.

Klik på Indstillinger og herefter Tilføj revisor eller bruger

Nu er du inde i samme oversigt, hvor du også giver en revisor adgang til dit regnskab. Klik på “Tilføj bruger” for at give en anden adgang til dit regnskab.

Klik på Tilføj bruger

Når du har trykket på knappen, skal du skrive brugerens e-mail og navn. Brugeren skal acceptere invitationen inden for 10 dage – men du kan altid sende den igen, hvis hun ikke når det. Tryk på, “Invitér bruger”, når du har udfyldt de to felter.

Tilføj brugerens e-mail og navn. Tryk på Invitér bruger for at sende invitation

Nu er det blot at vente på, at din invitation bliver accepteret. Indtil det sker, vil statussen være orange, og der vil stå, at invitationen afventer. Når den er accepteret, vil status ændre sig til “Accepteret”, og personen vil have adgang til dit regnskab.

Når bruger har accepteret invitationen, vil status være grøn, og der vil stå Accepteret

Hvis du vil fjerne adgangen igen, gør du det ved at trykke på “Mere” -> “Fjern adgang”

Hvis du vil fjerne adgangen igen, gør du det ved at trykke på “Mere” -> “Fjern adgang”.

Tryk på Mere og Fjern adgang for at fjerne en bruger fra dit regnskab

Oftest stillede spørgsmål

Flerbrugeradgang er en måde at give andre adgang til dit regnskab i Dinero, uden at du skal dele dit brugernavn og password med dem. I får hver jeres unikke brugernavn og password. 

Forskellen på Ejer og Bruger er, at det kun er ejeren, der kan tilføje og fjerne andre brugere fra regnskabet. Begge roller har fuld adgang til regnskabet.

Ja, du kan under dine posteringer se, hvem der har oprettet den enkelte. Brugerens mail står under “Oprettet af”, så det er nemt at identificere, hvem der gør hvad i regnskabet via posteringslisten.

Nej, du kan ikke blive tilføjet fra dit regnskab, hvis du er “Ejer”. Når du tilføjer en anden bruger, får denne rollen “Bruger”. En Bruger har samme fulde adgang til regnskabet som dig, men det er kun en Ejer, der kan tilføje og fjerne brugeres adgang til regnskabet.

Ja, det er lige så nemt at fjerne en brugers adgang til dit regnskab, som det er at tilføje den. I oversigten over tilføjede brugere, skal du blot trykke på “Mere” -> “Fjern adgang”, hvis du ønsker at fjerne denne bruger fra dit regnskab.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram