Attraktive rabatter i LogBuy

Med Dinero får du også adgang til lukrative rabataftaler på elektronik, mobilabonnementer, hotelophold og meget andet. De tusindvis af gode rabatter kan både bruges privat og af virksomheden.

LogBuy i Dinero

Få adgang til landets førende rabatportal – gratis.

  • Tusindvis af gode rabatter
  • Kan bruges privat og af virksomheden
  • Gratis med Dinero Pro og Dinero Total
Kom i gang med det samme

Samme faktura hver måned? Perfekt til faste kunder og aftaler

Mange store virksomheder har lukrative rabataftaler, som deres ansatte kan benytte sig af. Det kan du nu også. Som Dinero Pro- og Total-bruger har du nemlig adgang til LogBuy, hvor der er mange tusinde rabataftaler, du kan benytte dig af. 

Det er nemlig ikke kun fx smarte assistenter og bogføringsskabeloner, du får med Dinero. Du får også rabat på fx elektronik, mobilabonnementer, forsikringer og meget andet – og det koster ikke ekstra. 

LogBuy er landets førende rabatportal med attraktive rabataftaler for både virksomheder og ansatte. Der er tusindvis af rabatter i hele landet, og du kan nemt benytte dig af dem med den smarte app.  

LogBuy kan både bruges privat og af virksomheden

Har du ansatte? Så kan du og op til tre af dine medarbejdere få adgang til de mange rabatter. I må også gerne benytte jer af rabatterne privat. Det er nemlig ikke kun virksomheden, som får gavn af tilbuddene. Læs mere i guiden her.

Opret en bruger hos LogBuy i Dinero. Når du har trykket på knappen, opretter vi automatisk en bruger hos LogBuy – og du har straks adgang til hele rabatuniverset. Det koster dig ikke andet end prisen på Dinero Pro og Dinero Total.

Så meget kan du potentielt spare med LogBuy

En beregning, lavet af Nykredit, viser at en familie med 2 voksne og 2 børn kan spare 16.690 kr. om året ved at brugeLogBuy, og at en single voksen kan spare 10.630 kr. årligt. Til sammenligning koster et års Dinero Pro-abonnement 2.364 kr. Det er da et overskud, der kan ses på din bankkonto.

Rabataftalerne er egentlig en medarbejderfordel, som normalt er forbeholdt store koncerner, men fordi Dinero og LogBuy er en del af Visma-familien, får du disse lækre rabataftaler – HELT GRATIS som Dinero Pro & Total-bruger.

Du kan blandt andet spare:

  • 6% hos Apple, når du køber MacBook, MacBook Air eller iMac
  • 3-8% cashback på Hotels.com
  • 12% rabat på tøj hos STYLEPIT & Shaping New Tomorrow
  • 20% rabat på mobilabonnement hos Telmore i seks måneder
  • Op til 20% rabat på din nye cykel
  • Og meget, meget mere!

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram