Spring til indholdet

Attraktive rabatter LogBuy

Med Dinero får du også adgang til lukrative rabataftaler på elektronik, mobilabonnementer, hotelophold og meget andet. De tusindvis af gode rabatter kan både bruges privat og af virksomheden.

LogBuy

i Dinero

Få adgang til landets førende rabatportal – gratis.

  • Tusindvis af gode rabatter
  • Kan bruges privat og af virksomheden
  • Gratis med Dinero Pro og Dinero Total

Samme faktura hver måned? Perfekt til faste kunder og aftaler

Mange store virksomheder har lukrative rabataftaler, som deres ansatte kan benytte sig af. Det kan du nu også. Som Dinero Pro- og Total-bruger har du nemlig adgang til LogBuy, hvor der er mange tusinde rabataftaler, du kan benytte dig af. 

Det er nemlig ikke kun fx smarte assistenter og bogføringsskabeloner, du får med Dinero. Du får også rabat på fx elektronik, mobilabonnementer, forsikringer og meget andet – og det koster ikke ekstra. 

LogBuy er landets førende rabatportal med attraktive rabataftaler for både virksomheder og ansatte. Der er tusindvis af rabatter i hele landet, og du kan nemt benytte dig af dem med den smarte app.  

LogBuy kan både bruges privat og af virksomheden

Har du ansatte? Så kan du og op til tre af dine medarbejdere få adgang til de mange rabatter. I må også gerne benytte jer af rabatterne privat. Det er nemlig ikke kun virksomheden, som får gavn af tilbuddene. Læs mere i guiden her.

Opret en bruger hos LogBuy i Dinero. Når du har trykket på knappen, opretter vi automatisk en bruger hos LogBuy – og du har straks adgang til hele rabatuniverset. Det koster dig ikke andet end prisen på Dinero Pro og Dinero Total.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?