Attraktive rabatter i LogBuy

Med Dinero får du også adgang til lukrative rabataftaler på elektronik, mobilabonnementer, hotelophold og meget andet. De tusindvis af gode rabatter kan både bruges privat og af virksomheden - og dit Pro-abonnement er hurtigt tjent hjem igen med rabatterne.

LogBuy i Dinero

Få adgang til landets førende rabatportal – gratis.

 • Tusindvis af gode rabatter
 • Kan bruges privat og af virksomheden
 • Gratis med Dinero Pro

LogBuy til privat og LogBuy Business til virksomheden

Visma LogBuy er eksperter i at finde de bedste leverandører og forhandle store rabatter hjem på dine vegne. Du får altså en indkøbschef i din Dinero Pro-pakke. Med Visma LogBuy og LogBuy Business er der penge at spare på elektronik, kontorartikler, forsikringer, rejser, brændstof og meget andet.

 • Visma LogBuy – rabatter til dig privat
 • Visma LogBuy Business – rabataftaler til virksomheden

Opret en bruger hos LogBuy gennem Dinero. Når du har trykket på knappen, opretter vi automatisk en bruger hos LogBuy – og du har straks adgang til hele rabatuniverset. Det koster dig ikke andet end prisen på Dinero Pro.

Så meget kan du spare med Visma LogBuy

En beregning, lavet af Nykredit, viser at en familie med 2 voksne og 2 børn kan spare 16.690 kr. om året ved at bruge LogBuy, og at en enlig voksen kan spare 10.630 kr. årligt. Til sammenligning koster et års Dinero Pro-abonnement 3.564 kr. ekskl. moms. Det er da et overskud, der kan ses på din bankkonto.

Rabataftalerne er egentlig en fordel, som normalt er forbeholdt store koncerner, men fordi Dinero og LogBuy er en del af Visma-familien, får du disse lækre rabataftaler – HELT GRATIS som Dinero Pro-bruger.

Du kan blandt andet spare:

 • 6% hos Apple, når du køber MacBook, MacBook Air eller iMac
 • 3-8% cashback på Hotels.com
 • 12% rabat på tøj hos STYLEPIT & Shaping New Tomorrow
 • 20% rabat på mobilabonnement hos Telmore i seks måneder
 • Op til 20% rabat på din nye cykel
 • Og meget, meget mere!

Lukrative rabataftaler til alle Dinero Pro-brugere – helt gratis

Mange store virksomheder har lukrative rabataftaler, som deres ansatte kan benytte sig af. Det kan du nu også. Som Dinero Pro har du nemlig adgang til Visma LogBuy, hvor der er mange tusinde rabataftaler, du kan benytte dig af. Der er rabatter til dig privat (LogBuy) og din virksomhed (LogBuy Business), og du har fri adgang til begge.

Det er nemlig ikke kun fx smarte assistenter og bogføringsskabeloner, du får med Dinero. Du får også store rabatter på fx brændstof, standardvarer, elektronik, forsikringer, kontorartikler og meget andet – og det koster ikke ekstra. 

LogBuy er landets førende rabatportal med attraktive rabataftaler for både virksomheder og ansatte. Der er tusindvis af rabatter i hele landet, og du kan nemt benytte dig af dem med den smarte app.  

Oftest stillede spørgsmål

LogBuy er rabatter til dig privat, mens LogBuy Business er til din virksomhed.

Du har fri adgang til begge rabatuniverser med et Dinero Pro-abonnement, så du kan spare tusindvis af kroner og tjene dit abonnement hjem igen.

Du og op til tre af dine medarbejdere kan få adgang til LogBuy (privat). Du skal sende os en mail på support@dinero.dk med dine ansattes navne og mailadresser. Husk også at angive dit firmanavn. Når du har sendt det, sørger vi for at alle medarbejdere bliver oprettet. Når oprettelsen er gået igennem, modtager alle en mail med link til oprettelse hos LogBuy.

Nej, aftalen må kun benyttes af dig og dine ansatte – dem der har sit eget kort. Dog kan dine familie og venner få stor glæde af dit kort – fx ved restaurantbesøg, rejser mv.

Får du fejlen (som vist i nedenstående), skal du skrive til LogBuy, så de kan hjælpe med at aktivere din profil.

LogBuy- fejl

Du skal være logget ind på din Dinero Pro-bruger. Når du er logget ind, tilgår du dette link, hvorefter du får oprettet dig en bruger med få klik.

Du kan skifte mellem LogBuy og LogBuy Business via knappen øverst til højre på computeren.

Skift mellem LogBuy og LogBuy Pro

Ikke andet end et Dinero Pro-abonnement – se mere om priserne her.

Du bliver automatisk afmeldt, såfremt du ikke længere er Dinero Pro-bruger.

Ja, men kun hvis du selv aktivt beder om det. Ved oprettelse kan du vælge, at du ikke vil modtage disse. Fik du ikke gjort det, kan du til enhver tid tilgå “Profil” –> “Rediger profil” –> Under “Kontaktinformation” kan du fjerne fluebenet i “Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og opdateringer omkring nye rabataftaler og her & nu tilbud” –> “Gem information”.

Når ovenstående er gjort, modtager du ikke flere mails fra LogBuy.

Afmeld nyhedsmails logbuy - Dinero

Der findes rabataftaler til både nethandel og fysiske butikker.

Sådan gør du ved nethandel

Ved nethandel vil rabatkoden være angivet inde på det enkelte firmas rabataftale inde på LogBuy. Denne rabatkode anvender du inde på den hjemmeside, du handler på, hvorefter du modtager din rabat.

Sådan gør du ved handel i fysiske butikker

Ved handel i fysiske butikker skal du fremvise dit medlemskort til LogBuy. Til det har du to muligheder:

 1. Du kan printe din medlemskort ud – klar til fremvisning i butikken. Du printer det ved at logge ind på din LogBuy-konto, under “Profil” –> “Print dit fordelskort”.
 2. Du kan også have dit medlemskort på LogBuys app. Den findes til både iPhone og Android-telefoner.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram