Attraktive rabatter i LogBuy

Med Dinero får du også adgang til lukrative rabataftaler på elektronik, mobilabonnementer, hotelophold og meget andet. De tusindvis af gode rabatter kan både bruges privat og af virksomheden.

LogBuy i Dinero

Få adgang til landets førende rabatportal – gratis.

 • Tusindvis af gode rabatter
 • Kan bruges privat og af virksomheden
 • Gratis med Dinero Pro
Kom i gang med det samme

Samme faktura hver måned? Perfekt til faste kunder og aftaler

Mange store virksomheder har lukrative rabataftaler, som deres ansatte kan benytte sig af. Det kan du nu også. Som Dinero Pro har du nemlig adgang til LogBuy, hvor der er mange tusinde rabataftaler, du kan benytte dig af. 

Det er nemlig ikke kun fx smarte assistenter og bogføringsskabeloner, du får med Dinero. Du får også rabat på fx elektronik, mobilabonnementer, forsikringer og meget andet – og det koster ikke ekstra. 

LogBuy er landets førende rabatportal med attraktive rabataftaler for både virksomheder og ansatte. Der er tusindvis af rabatter i hele landet, og du kan nemt benytte dig af dem med den smarte app.  

LogBuy kan både bruges privat og af virksomheden

Har du ansatte? Så kan du og op til tre af dine medarbejdere få adgang til de mange rabatter. I må også gerne benytte jer af rabatterne privat. Det er nemlig ikke kun virksomheden, som får gavn af tilbuddene.

Opret en bruger hos LogBuy i Dinero. Når du har trykket på knappen, opretter vi automatisk en bruger hos LogBuy – og du har straks adgang til hele rabatuniverset. Det koster dig ikke andet end prisen på Dinero Pro.

Så meget kan du potentielt spare med LogBuy

En beregning, lavet af Nykredit, viser at en familie med 2 voksne og 2 børn kan spare 16.690 kr. om året ved at brugeLogBuy, og at en single voksen kan spare 10.630 kr. årligt. Til sammenligning koster et års Dinero Pro-abonnement 2.364 kr. Det er da et overskud, der kan ses på din bankkonto.

Rabataftalerne er egentlig en medarbejderfordel, som normalt er forbeholdt store koncerner, men fordi Dinero og LogBuy er en del af Visma-familien, får du disse lækre rabataftaler – HELT GRATIS som Dinero Pro-bruger.

Du kan blandt andet spare:

 • 6% hos Apple, når du køber MacBook, MacBook Air eller iMac
 • 3-8% cashback på Hotels.com
 • 12% rabat på tøj hos STYLEPIT & Shaping New Tomorrow
 • 20% rabat på mobilabonnement hos Telmore i seks måneder
 • Op til 20% rabat på din nye cykel
 • Og meget, meget mere!

Spørgsmål & svar

I denne guide har vi samlet svar på de spørgsmål vi har fået ind 🙂

 1. Du og op til tre af dine medarbejdere kan få adgang til LogBuy. Du skal sende os en mail på support@dinero.dk med dine ansattes navne og mailadresser. Husk også at angive dit firmanavn. Når du har sendt det, sørger vi for at alle medarbejdere bliver oprettet. Når oprettelsen er gået igennem, modtager alle en mail med link til oprettelse hos LogBuy.

 2. Nej, aftalen må kun benyttes af dig og dine ansatte – dem der har sit eget kort. Dog kan dine familie og venner få stor glæde af dit kort – fx ved restaurantbesøg, rejser mv.

 3. Får du fejlen (som vist i nedenstående) “A problem has occured. Your e-mail already exists in the system under another company. Please contact LogBuy to solve the problem at service@logbuy.co.uk.” skal du kontakte os på support@dinero.dk. Hvis du giver os din e-mailadresse og vedhæfter nedenstående beskrivelse, så sørger vi for, at din oprettelse går godt og sikkert igennem.

  Logbuy - Dinero

 4. Du skal være logget ind på din Dinero Pro-bruger. Når du er logget ind, tilgår du dette link, hvorefter du får oprettet dig en bruger med få klik.

 5. Ikke andet end et Dinero Pro-abonnement – se mere om priserne her.

 6. Du bliver automatisk afmeldt, såfremt du ikke længere er Dinero Pro-bruger.

 7. Ja, men kun hvis du selv aktivt beder om det. Ved oprettelse kan du vælge, at du ikke vil modtage disse. Fik du ikke gjort det, kan du til enhver tid tilgå “Profil” –> “Rediger profil” –> Under “Kontaktinformation” kan du fjerne fluebenet i “Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og opdateringer omkring nye rabataftaler og her & nu tilbud” –> “Gem information”.

  Når ovenstående er gjort, modtager du ikke flere mails fra LogBuy.

  Afmeld nyhedsmails logbuy - Dinero

 8. Der findes rabataftaler til både nethandel og fysiske butikker.

  Sådan gør du ved nethandel

  Ved nethandel vil rabatkoden være angivet inde på det enkelte firmas rabataftale inde på LogBuy. Denne rabatkode anvender du inde på den hjemmeside, du handler på, hvorefter du modtager din rabat.

  Sådan gør du ved handel i fysiske butikker

  Ved handel i fysiske butikker skal du fremvise dit medlemskort til LogBuy. Til det har du to muligheder:

  1. Du kan printe din medlemskort ud – klar til fremvisning i butikken. Du printer det ved at logge ind på din LogBuy-konto, under “Profil” –> “Print dit fordelskort”.
  2. Du kan også have dit medlemskort på LogBuys app. Den findes til både iPhone og Android-telefoner.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram