Undgå fejl med Bogføringsskabeloner

Selvom du ikke kender til bogføringsreglerne, er det nemt at bogføre korrekt og hurtigt med bogføringsskabelonerne. De sparer dig for en masse fejl, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er bedst til.

Bogføringsskabeloner i Dinero

Med vores skabeloner har det aldrig været nemmere at bogføre korrekt

  • Sparer dig for fejl og tid
  • Bogfør uden at kende til reglerne
  • Til alle slags virksomheder
Kom i gang med det samme

Vores bogføringsskabeloner gør det nemt at bogføre

Du behøver ikke kende til alverdens bogførings- og regnskabsregler. Dem er vi eksperter i, og vi har lagt al vores viden i skabelonerne, som er i Dinero. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan bogføre, selvom debet og kredit og konto og modkonto ikke sidder på rygraden. 

Bogføringsskabeloner i Dinero er til:

  • Personligt ejede virksomheder
  • Selskaber

Alle skabeloner finder du under “Bogføring” i Dinero, hvor der også er en lille forklaring til hver enkelt skabelon. Når du har fundet den rette, er det bare at trykke på den og indtaste de nødvendige oplysninger. Så klarer vi bogføringen for dig – og sender bilaget i skyen, hvis du har Dinero Pro og Dinero Total.  

Flere bogføringsskabeloner er for både alle Dinero-brugere.

Sparer dig for en masse fejl og tid

Vores bogføringsskabeloner gælder til de fleste bogføringsopgaver. Vi har valgt at inddele dem i fire overordnede kategorier, så det er nemmere for dig hurtigt at finde den rigtige. Hvis du er i tvivl om, hvilken skabelon du skal bruge, finder du tit svaret på vores supportside

Brug skabeloner til:

  • Pengeoverførsler (udbytte, selskabsskat etc.)
  • Ansatte (A-skat og AM-bidrag, pension, udlæg etc.)
  • Skat (skattebetaling)
  • Diverse (kreditnota, renteindtægter- og udgifter etc.)

Under diverse finder du også “finansbilag”. Det er et bilag til alt det, du ikke kan bogføre gennem en af de smarte bogføringsskabeloner. 

En anden automatiseret funktion er Dinero Skatteopgørelsen. Her får du beregnet alle tal og oplysninger, så de er lige til at kopiere ind, når du skal indberette. Det betyder, at du ikke behøver en revisor til at hjælpe med at beregne og indberette på skat.dk.

Hvad sker der, når jeg bruger en skabelon til bogføringen?

Der sker præcis det samme, som hvis du bogfører fx dine renteindtægter helt manuelt. Det er nemlig samme proces. Vi har bare fjernet et par af mellemregningerne for dig, så du sparer tid i hverdagen. Systemet laver alle de nødvendige posteringer (og modposteringer), der skal til. 

Hver gang du fx bogfører et salg eller et køb, skal der laves en postering i regnskabet. Det klarer systemet helt automatisk for dig, når du bruger skabelonerne. Som nogle af de eneste på markedet, har du ubegrænsede posteringer – uanset om du har Starter, Pro eller Total. 

Alle posteringer laves i kassekladden. Den viser, hvor mange penge der er gået ind og ud hver dag, og alle bilag sorteres fx efter bank, kasse og giro. Det gør bankafstemningen endnu mere effektiv og nem.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 andre!

Det mest anbefalede regnskabsprogram