Få en rabatkode til Google Ads

Som Dinero-bruger får du en AdWords-kampagnekode på op til 900 kroner, du kan bruge til at starte din markedsføring gennem Google Ads med.

Google Ads logo

Bliv set på Google – kom i gang med Google Ads-rabatkode!

Kender du ikke til Google Ads (tidligere kaldt Google AdWords), så giver vi en videre intro hertil lidt længere nede på siden :-). Rabatkoden til Google Ads er på op til 900 kr, fungerer i 2021 og gælder kun brugere der i forvejen ikke har en Google Ads konto. Der er dog et par betingelser, der skal opfyldes. Disse finder du nederst her på siden.

Udfyld, og modtag din voucher på 900 kr. til Google Ads

Er der ingen formular, så slå Adblocker fra.


Hvad er Google Ads?

Konceptet med Google Ads er, at du udelukkende betaler for de klik, der kommer på dine annoncer. Så klikker du på en annonce, koster det annoncøren x antal kroner. Og det er netop her, at din rabatkode kan hjælpe dig godt i gang – Google matcher, hvad du bruger på annoncering de første 31 dage helt op til 900 kr., som du kan bruge på din kampagne efterfølgende.

Det giver dig, som bruger, et godt fundament for at komme i gang med at lære Google Ads at kende. Har du et produkt eller en service, som du ved, at din målgruppe søger på, er Google Ads perfekt til din markedsføring.

Kombinerer du det med klassisk SEO (søgemaskineoptimering), har du et stærkt fundament for din markedsføring fra start af.

Kan man selv lave sine Google Ads?

Det er et spørgsmål, vi hører ganske ofte – og det er helt berettiget. Dertil er det også et spørgsmål, der ikke er noget definitivt svar på. Fordi, ja – selvfølgelig kan du det. Og du kan gøre det med stor succes.

Sæt din egen kampagne op på ads.google.com, eller ring til Google på +45 80 40 01 01

Der findes alverdens online kurser, hvor du selv kan læse og dygtiggøre dig.

Der er dog også den mulighed at hyre en ekstern konsulent ind for at hjælpe dig.

Vilkår og betingelser for dette tilbud

Tilbuddet er alene tilgængeligt for kunder med en faktureringsadresse i Danmark.

Der er kun én kampagnekode pr. annoncør.

For at aktivere dette tilbud

Du skal indtaste din kuponkode til Google Ads før d. 31. december 2021. Dertil skal du indtaste koden inden for 14 dage, efter at du har fået vist din første annonce i Google Ads.

Sådan opnår du kreditten

Kom i gang med annonceringen. Google matcher, hvad du bruger på annoncering de første 31 dage helt op til 900 kr., som du kan bruge på din kampagne efterfølgende.

Kreditten kan du udelukkende bruge til fremtidige omkostninger – den dækker altså ikke de udgifter, du tidligere har haft, før koden blev indtastet.

Vær opmærksom

Du modtager ikke en besked, når kreditten er brugt op. Derfor vil fremtidige markedsføringsomkostninger blive hævet på dit betalingskort. Så ønsker du ikke at fortsætte med markedsføringen, kan du stoppe eller slette dine kampagner, efter de 900 kr. er brugt.

For at du kan bruge denne rabatkode, skal din konto kunne faktureres af Google Ads og have en god betalingskode.

Oftest stillede spørgsmål

Findes der Google Ads rabatkode?

Ja – du kan indsende dit navn og mail og få en unik Google Ads rabatkode retur i din indbakke. Så kan du spare lidt på markedsføringsomkostningerne, i din virksomhed.

Kan man få 900 DKK gratis til Google Ads?

Ja – på denne side, kan du få en rabatkode til Google Ads, som har en værdi af 900 DKK. Du skal blot indtaste dit navn og mail.

Hvordan kommer jeg i gang med annoncering på Google?

Vores anbefaling er altid, at finde en rabatkode, så du kan komme gang med et lille budget, men stadig få resultater.

Alle vilkår og betingelser kan du læse på Googles hjemmeside her.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram