Få en rabatkode til Google Ads

Som Dinero-bruger får du en AdWords-kampagnekode på 3.000 kroner, du kan bruge til at starte din markedsføring gennem Google Ads med.

Google Ads logo

Bliv set på Google – kom i gang med Google Ads-rabatkode!

Kender du ikke til Google Ads (tidligere kaldt Google AdWords), så giver vi en videre intro hertil lidt længere nede på siden :-). Rabatkoden til Google Ads er på 3.000 kr. Den fungerer i 2022 og gælder kun brugere, der i forvejen ikke har en Google Ads-konto. Der er dog et par betingelser, der skal opfyldes. Disse finder du nederst her på siden.

Udfyld, og modtag din voucher på 3.000 kr. til Google Ads

Tilbuddet er midlertidigt på pause grundet Google.

Er der ingen formular, så slå Adblocker fra.


Hvad er Google Ads?

Konceptet med Google Ads er, at du udelukkende betaler for de klik, der kommer på dine annoncer. Så klikker du på en annonce, koster det annoncøren x antal kroner. Og det er netop her, at din rabatkode kan hjælpe dig godt i gang – Bruger du minimum 3.000 kr. indenfor 60 dage, får du smidt 3.000 kr. ind på din Ads-konto.

Det giver dig, som bruger, et godt fundament for at komme i gang med at lære Google Ads at kende. Har du et produkt eller en service, som du ved, at din målgruppe søger på, er Google Ads perfekt til din markedsføring.

Kombinerer du det med klassisk SEO (søgemaskineoptimering), har du et stærkt fundament for din markedsføring fra start af.

Kan man selv lave sine Google Ads?

Det er et spørgsmål, vi hører ganske ofte – og det er helt berettiget. Dertil er det også et spørgsmål, der ikke er noget definitivt svar på. Fordi, ja – selvfølgelig kan du det. Og du kan gøre det med stor succes.

Sæt din egen kampagne op på ads.google.com, eller ring til Google på +45 80 40 01 01

Der findes alverdens online kurser, hvor du selv kan læse og dygtiggøre dig.

Der er dog også den mulighed at hyre en ekstern konsulent ind for at hjælpe dig.

For at aktivere dette tilbud

Indtast kampagnekoden på din første Google Ads-konto inden 2023. Du skal indtaste koden inden for 14 dage efter, at din første annonce blev vist fra din første Google Ads-konto.

Når du har indtastet kampagnekoden på din Google Ads-konto, skal dine annonceringskampagner påløbe omkostninger på mindst 3.000 kr. (ekskl. skatter eller gældende gebyrer) inden for 60 dage. Det er ikke tilstrækkeligt at foretage en betaling på 3.000 kr.. Sporingen af ​​annonceringsomkostninger mod 3.000 kr. begynder, efter du har indtastet kampagnekoden.

Når ovenstående er gennemført, vil kreditten typisk blive påført faktureringsoversigten på din Google Ads-konto inden for 5 dage.

Vær opmærksom

Kredit gælder kun fremtidige annonceringsomkostninger. Kredit kan ikke anvendes på omkostninger, der er påløbet, før kampagnekoden blev indtastet på din Google Ads-konto.

Kreditten udløber 60 dage efter, at den er påført din konto.

Du modtager ikke en meddelelse, når kreditten på din Google Ads-konto er brugt op, og eventuelle yderligere annonceringsomkostninger vil blive debiteret din betalingsform. Hvis du ikke vil fortsætte med at annoncere, kan du til enhver tid sætte dine kampagner på pause eller slette dem.

Vilkår og betingelser for dette tilbud

Tilbuddet er alene tilgængeligt for kunder med en faktureringsadresse i Danmark.

Der er kun én kampagnekode pr. annoncør.

For at du kan bruge denne rabatkode, skal din konto kunne faktureres af Google Ads og have en god betalingskode.

Fuldstændige vilkår og betingelser kan findes her.

Oftest stillede spørgsmål

Findes der Google Ads rabatkode?

Ja – du kan indsende dit navn og mail og få en unik Google Ads rabatkode retur i din indbakke. Så kan du spare lidt på markedsføringsomkostningerne, i din virksomhed.

Kan man få 3.000 DKK gratis til Google Ads?

Ja – på denne side, kan du få en rabatkode til Google Ads, som har en værdi af 3.000 DKK. Du skal blot indtaste dit navn og mail.

Hvordan kommer jeg i gang med annoncering på Google?

Vores anbefaling er altid, at finde en rabatkode, så du kan komme gang med et lille budget, men stadig få resultater.

Alle vilkår og betingelser kan du læse på Googles hjemmeside her.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram