Spring til indholdet

Regnskabsprogrammet til Frisører

Brug mindre tid på regnskab og mere tid på klipning, styling og glade kunder. Gør som dine kolleger og få Dinero i dag.

Frisør

Ingen hårknuder I regnskabet

Hold overblik over dit regnskab løbende og få hjælp til korrekt bogføring og fradrag med Dinero ved hånden. Prøv også at koble dit bookingsystem på dit regnskab, så du let kan følge med i aftaler og posteringer.

Saks til frisører

Mindre bogføring Mere klipning

Fordyb dig i dit arbejde og få tid til at yde god service, imens Dinero tænker bogføring for dig. Skal salonen fx opfriskes med blomster, bliver du taget i hånden af din assistenten, Dinero Crowd, der sikrer korrekt bogføring af dit køb.

Dinero på iPhone X i hånd

Gem kvitteringer Med appen

Når du køber varer til din frisørforretning, kan det være træls at opbevare kvitteringerne til senere. Dinero har løsningen. Med vores app kan du tage billeder af kvitteringerne og uploade dem til regnskabet helt automatisk.

Mere tid til det der tæller som frisør

Skær ned på tiden i dit regnskab og brug den på klipning, styling og glade kunder i stedet for.

I Dinero har vi integrationer til en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette dine bogføringsopgaver.

Er du bruger af en af vores bookingintergrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero. Med få klik får du indtastet dine informationer i bookingintegrationen – og bagefter overføres beløbet automatisk til dit regnskab i Dinero uden besvær.

Hvis du er frisør og bruger Hairtools, kan du få overført dagens salg til Dinero. Du får et komplet kassesystem med tilhørende onlinebooking til dine kunder. Og når du afslutter dagen, kan du nemt trække en fil ud, som kan importeres direkte i Dinero – på den måde bliver dagens salg nemt overført til Dinero.

Brug Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som frisør. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?