Regnskabsprogrammet til frisører

Brug mindre tid på regnskab og mere tid på klipning, styling og glade kunder. Gør som dine kolleger og få Dinero i dag.

Nul hårknuder i regnskabet

Hold overblik over dit regnskab løbende og få hjælp til korrekt bogføring og fradrag med Dinero ved hånden. Prøv også at koble dit bookingsystem på dit regnskab, så du let kan følge med i aftaler og posteringer.

Frisør regnskab app til iPad

Mindre bogføring – mere tid til klipning

Fordyb dig i dit arbejde og få tid til at yde god service, imens Dinero tænker bogføring for dig. Skal salonen fx opfriskes med blomster, bliver du taget i hånden af din assistent, Dinero Crowd, der sikrer korrekt bogføring af dit køb.

Gem kvitteringer i appen

Når du køber varer til din frisørforretning, kan det være træls at opbevare kvitteringerne til senere. Dinero har løsningen. Med vores app kan du tage billeder af kvitteringerne og uploade dem til regnskabet helt automatisk.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mere tid til det der tæller som frisør

Skær ned på tiden i dit regnskab og brug den på klipning, styling og glade kunder i stedet for.

I Dinero har vi integrationer til en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette dine bogføringsopgaver.

Er du bruger af en af vores booking-integrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero. Med få klik får du indtastet dine informationer i booking-integrationen – og bagefter overføres beløbet automatisk til dit regnskab i Dinero uden besvær.

Hvis du er frisør og bruger Hairtools, kan du få overført dagens salg til Dinero. Du får et komplet kassesystem med tilhørende onlinebooking til dine kunder. Og når du afslutter dagen, kan du nemt trække en fil ud, som kan importeres direkte i Dinero – på den måde bliver dagens salg nemt overført til Dinero.

Brug Dinero, og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som frisør. Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, skal du betale for, men her får du til gengæld en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Med det bedste regnskabsprogram til frisører er det aldrig nødvendigt at hugge en hæl eller klippe en tå for at blive tilfreds med systemet. Det skal give dig alt, du har brug for i dagligdagen, så du i stedet kan fokusere på glade kunder, styling og flot hår.

Når du skal bruge mindre tid på bogføringen, får du mere tid til at skabe værdi i virksomheden. Det er vigtigt, at regnskabet stemmer, men det er ikke en opgave, som skaber værdi og omsætning i virksomheden. Derfor kan du lade os om det, mens du sørger for kunderne.

Det er vigtigt, du vælger et regnskabsprogram, der taler sammen med dine andre systemer. Du bruger sikkert allerede et system til booking, kasseapparat og andet, som du er glad for i dag. Dem kan du integrere med Dinero, så blandt andet salgstal og andet overføres – og bogføres – automatisk.

Dinero er gratis, hvis du laver en Starter-bruger. Her får du adgang til blandt andet at kunne bogføre, fakturere, mobil-appen, support og betaling via kreditkort og MobilePay. 

Med Dinero Pro betaler du et mindre beløb hver måned. Her får du adgang til alle funktioner, som hjælper dig med bogføringen. Pengene er hurtigt tjent ind igen, da de hjælper dig med at spare mange timers arbejde, som du i stedet kan bruge på dine kunder og vækst.

Vi hjælper også gerne med skat og moms. Vi kan fx servere alle dine momstal for enkeltmandsvirksomheden, så den er lige til at kopiere ind. Har du et selskab, er vores hjælp til årsregnskabet måske noget for dig, hvor du helt selv bestemmer, om du vil gøre det selv med os på sidelinjen eller lade revisorer stå for alt.

Den største fordel er, at du får mere tid til det, der tæller som frisør. Slip for alle de tidskrævende opgaver og dobbeltarbejde med et godt regnskabsprogram. Jo mere du kan automatisere, jo mere tid får du til dine kunder og andre forretningskritiske opgaver.

Et godt regnskabsprogram, som Dinero, sørger for, at regnskabet aldrig går i hårdknude. Vi kan også hjælpe dig med at afregne moms og skat med få tryk. Du slipper med andre ord for at skulle svede over moms- og skatteberegninger. Det kan i fremtiden klares med få tryk.

Dinero hjælper dig med at bogføre alt korrekt på ingen tid. Bogføringsskabelonerne sørger for, at du kan bogføre dine salg og køb korrekt på ingen tid, selvom du ikke kender bogføringsreglerne. Det gør vi, og vi har lagt al vores viden i skabelonerne og den indbyggede bogføringsassistent, så det bliver så nemt og hurtigt for dig at bogføre.

Dinero taler samme sprog som dig – og de systemer, du allerede bruger i dag. Vi har fx gjort alle de tekniske termer og svære begreber nemme at forstå. Skabelonerne klarer det bogføringstekniske for dig. Du skal bare indtaste få oplysninger, så noterer vi det hele i kassekladden på de rigtige poster i regnskabet.

Vi taler også samme sprog, som systemer til frisører taler. Hvis du fx bruger Hairtools, kan du automatisk få overført dagens salg til Dinero. Vi har selvfølgelig også integrationer til mange andre systemer og programmer, så du kan automatisere regnskabet bedst muligt.

Du kan tage dit Dinero-regnskab med dig overalt. Med mobil-appen kan du nemt holde overblikket, fakturere og gemme kvitteringer og andre bilag i skyen. Hvis du har spørgsmål, sidder supporten klar 8-23 hver eneste dag året rundt.

Ja, det kan du. Det er nemlig endnu en af de smarte muligheder med Dinero. Vi taler samme sprog som mange af de mest populære systemer, frisører og frisørsaloner bruger i dag. Det betyder, at vi har integrationer til booking, løn, kreditkortbetaling, betaling fra MobilePay, lagerstyring og meget andet. Vi har mere end 180 integrationer – og flere kommer til.

Integrer kasseapparatet med Dinero, så tallene overføres automatisk til systemet, hvor de også bliver bogført. Det sparer dig for dobbeltarbejde og andre tidskrævende opgaver. Jo mere du kan automatisere, jo mere tid får du til virksomheden, kunderne samt dig selv og familien.

Har du en webshop, hvor kunderne kan betale for klipning og købe fx shampoo og voks? Så kan du også forbinde den med Dinero, så alle tal automatisk kommer ind i dit regnskab og bliver bogført – uden at du skal løfte en finger.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram