Regnskabsprogrammet til grafikere

Få mere tid til at kreere de bedste grafiske resultater. Dinero hjælper med bogføring og regnskab, så du kan fokusere på at være grafisk kreativ.

Tid til kreative løsninger

Bevar det økonomiske overblik over dine indtægter og udgifter. Upload fx bilag fra computer eller smartphone, så du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Det giver mere tid til det kreative arbejde.

Regnskabsprogram til grafiker

Omdan tilbud til faktura

Med Dinero kan du hurtigt og nemt sende et tilbud afsted, mens hukommelsen er frisk. Når kunden accepterer tilbuddet, og din grafiske opgave er udført, er det nemt at omdanne dit tilbud til en faktura i Dinero – uden at skulle indtaste informationer igen.

Få styr på kvitteringerne

Dinero har udviklet en funktion, så du kan gemme købskvitteringer hurtigt, simpelt og sikkert i dit Dinero-regnskab. Med vores app kan du tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter de automatisk bliver uploadet til dit regnskabet.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mere tid til de kreative designs

For at være en dygtig grafisk designer behøver du ikke at være en ørn til regnskab. Få Dinero i dag og oplev, hvordan vi hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ og levere anderledes løsninger til dine kunder.

Gør din hverdag som grafiker lettere med integrationer

Når du sender dine fakturaer fra Dinero, kan dine kunder nemt og hurtigt betale dig med MobilePay. Du kan nemlig vælge at have et MobilePay-logo på din faktura, så din kunde bare skal klikke på logoet og swipe for at overføre pengene til dig. Det er nemt for din kunde, og det får forhåbentlig dine penge hurtigere i kassen.

Som grafiker kan du måske også nyde godt af vores integrationer til timeregistrering, så du slipper for at bruge en masse tid på at taste og overføre informationerne til Dinero.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, skal du betale for, men her får du til gengæld en masse ekstra funktioner. Læs mere om de forskellige funktioner og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til grafikere er et regnskabsprogram, som du kan bruge uden at skulle kende til alverdens regnskabs- og bogføringsregler. Du skal kunne klare din bogføring og fakturering både nemt og hurtigt, samt give dig det fulde økonomiske overblik.

Med andre ord, bør det bedste regnskabsprogram til grafikere, give dig mest mulig tid til at lade dig koncentrere om kerneforretningen, som fx at udvikle grafiske resultater til dine kunder.

Med Dinero Starter kan du gratis klare din bogføring, fakturering og bruge vores mobil-app. Er du nystartet grafiker-virksomhed, kan du altså nemt komme i gang med dit regnskabsprogram.

Som Dinero Pro-bruger får du adgang til alle vores funktioner, som vil spare dig for meget tid ved at hjælpe dig med bogføringen. Den sparede tid kan du i stedet bruge på det, som tæller for netop din virksomhed.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram