Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til grafikere

Få mere tid til at udforme de bedste grafiske resultater med Dineros regnskabsprogram. Vi hjælper med bogføring og regnskab, så du kan fokusere på at være grafisk kreativ.

tilbage

Regnskabsprogram til grafikere

For at være en dygtig grafisk designer behøver du ikke at være en ørn til regnskab. Få Dinero i dag og oplev alle fordelene. Dinero er et regnskabsprogram til grafikere og hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ og levere perfekte løsninger til dine kunder.

Bevar nemt overblikket med Dineros app

Med Dinero har du hele tiden det økonomiske overblik over dine indtægter og udgifter, samt hvor meget moms der skal betales til næste momsafregning. Du kan få overblikket på din computer, smartphone eller tablet – altså gør Dinero det muligt hele tiden at følge med i dit regnskab, uanset hvor du er henne.

Det er så nemt. Der er ikke noget debet og kredit. Selvom vi er en hel del folk, så bruger jeg ikke mere end en halv time om ugen på at lave regnskab. Jeg har prøvet et andet regnskabsprogram, men det brækkede jeg nakken på. Nu kan jeg sætte min teenagedatter til at bogføre. Hun får så lidt lommepenge for det, men ikke en revisorløn.
Ole Lindholm - Moonbird
Ole Lindholm – Indehaver af MoonbirdLæs mere

Med Dinero får du et regnskabsprogram, der er udviklet til dig som grafisk designer, hvor tid er en mangelvare. Det kan være en udfordring at få gemt kvitteringen efter køb af varer. Vi har udviklet en smart måde at gemme købskvitteringer hurtigt, simpelt og sikkert på. Med Dineros app kan du tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter de bliver uploadet til dit regnskab – helt automatisk. På den måde er dine bilag altid gemt i skyen – og du slipper for, at kvitteringerne bliver krøllede eller forsvinder.

Dinero gør det let at omdanne tilbud til faktura

Med Dinero kan du hurtigt og nemt sende et tilbud afsted, mens du har kundeaftalen frisk i hukommelsen. Når kunden accepterer tilbuddet, og opgaven er udført, er det nemt at omdanne dit tilbud til en faktura i Dinero – uden at du skal indtaste de forskellige informationer igen. Så bliver det vist ikke meget nemmere 🙂

Gør din hverdag lettere med Dinero’s integrationer

Når du sender dine fakturaer fra Dinero, kan dine kunder nemt og hurtigt betale dig med MobilePay. Du kan vælge at have et MobilePay-logo på din faktura. Når kunden så modtager fakturaen, skal vedkommende blot klikke på logoet og swipe for at overføre pengene til dig. Forhåbentlig betyder det, at du får pengene hurtigere i kassen, men også en god oplevelse for dine kunder, som ikke skal bøvle med NemID og kontooplysninger – og det kan man vel ikke klage over? 🙂

Nogle af vores andre intergrationer, der kunne være interessenter for dig som grafiker, ville være en af vores mange timeregistrerings intergrationer, så du slipper for at bruge en masse tid på at taste tingene ind i Dinero. så kan du nøjes med kun at indtaste det, det i din intergrationer, også bliver det automatisk overført til Dinero.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Hvis du er i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi dig og hører om, hvad du har brug for, og vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?