Regnskabsprogram til hobbyvirksomhed

Få mere tid til dit egentlige arbejde i din hobbyvirksomhed – med Dinero får du et regnskabsprogram, der sparer dig tid i arbejdet med bogføring og regnskab.

Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Med Dinero kan du få et nemt og brugervenligt regnskabsprogram, helt uden begrænsninger på fakturaer, posteringer og kontakter. Du kan altså sende alle de fakturaer, du har lyst til, bogføre moms med ét klik m.m.

Nem bogføring

Med Dinero får du adgang til vores digitale bogføringsassistent, som hjælper dig med at bogføre korrekt i din hobbyvirksomheds regnskab. Bogføringsassistenten er også tilgængelig i Dinero Starter-pakkerne, hvor du selv skal indtaste oplysninger manuelt. Med Dinero Pro får du fuld afgang til bogføringsassistenten uden begrænsninger.

Nemt at modtage betaling

Med Dinero kan du modtage betaling af dine fakturaer via kreditkort og MobilePay. På den måde får du hurtigere dine penge, og samtidig gør du det så nemt som muligt for dine kunder at betale dig dine penge. Det vil du elske i en travl hverdag.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mere tid til din hobbyvirksomhed

Hvis du vælger Dinero som regnskabsprogram til din hobbyvirksomhed, får du en partner, som tager sig af alle de komplicerede bogførings- og regnskabsregler helt automatisk. På den måde kan du fokusere på det, som startede det hele – nemlig dine produkter og kunder.

Brug mere tid på din hobby med et nemt regnskabsprogram

Dinero er lavet til iværksætterne og de selvstændige, og vores store ønske er, at regnskab ikke skal være en forhindring for at drive en virksomhed. Det gælder selvfølgelig også for hobbyvirksomheder, der måske endnu ikke har de store behov for mange funktioner, men alligevel har behov for et program til at få regnskabet i hus.

Med Dinero kan du som hobbyvirksomhed få et regnskabsprogram, der som nævnt ikke giver dig nogle begrænsninger for fakturaer, posteringer og kontakter. Med andre ord kan du sende alle de fakturaer, du vil, og lade dine kunder betale nemt og hurtigt. På den måde får både de og du en god oplevelse ved at lave en god handel gennem din hobbyvirksomhed. Desuden får du mulighed for at “tracke” dine fakturaer, så du løbende kan følge med i, om dine kunder har set din faktura eller ej.

Økonomisystem til hobbyvirksomhed

Som hobbyvirksomhed har du ofte endnu ikke så meget aktivitet, at du dagligt har behov for at fakturere eller følge med i den økonomiske udvikling. Men når den dag kommer, så frygt ej. Det økonomiske overblik er til at få hele tiden – og det skal selvfølgelig være så nemt som muligt, uanset hvor du befinder dig. Med Dinero får du et økonomisystem, der hurtigt giver dig det økonomiske overblik – og med vores mobilapp altid kan du følge dit regnskab på farten.

Som nævnt har de fleste ikke behov for dagligt, eller måske endda ugentligt, at klare hobbyvirksomhedens regnskab – men du vil med stor sandsynlighed alligevel have ansvar for mange forskellige aktiviteter som salg og markedsføring eller at producere dine produkter. Med Dinero kan du klare hobbyvirksomheds regnskab så let som muligt, uanset hvor ofte du har behov for det. Det giver dig endnu mere tid til det, der virkelig tæller for din virksomhed – og til de sjovere opgaver, der fik dig til at blive selvstændig.

Momsfri Dinero

Hvis du er fritaget for moms, vil den momsfrie version af Dinero være et oplagt valg for dig og din virksomhed. Momsfri Dinero er lavet specielt til alle momsfrie virksomheder og iværksættere med en årlig omsætning under 50.000 kroner. Med vores momsfrie version af regnskabsprogrammet slipper du for at se på alt, der har med moms at gøre, og du får samtidig en langt mere overskuelig kontoplan.
Du kan bruge momsfri Dinero, uanset om du har Dinero Starter, Starter+ eller Pro.

Gør arbejdet med din hobbyvirksomheds regnskab endnu lettere

Nu har vi talt en hel masse om Dineros Starter-pakker, som du kan komme rigtig langt med. Skulle du alligevel få et større behov for flere funktioner, kan du gøre arbejdet med dit regnskab endnu lettere for dig selv med Dinero Pro. Det er for mange relevant, hvis forretningen vokser sig større og derfor ikke længere kan kategoriseres hobbyvirksomhed. I så fald vil der nemlig blive stillet en række større krav i forhold til din bogføring og dit regnskab.

Du kan altså på sigt få behov for Dinero Pros fordele; fx ubegrænset adgang til den indbyggede digitale bogføringsassistent. Du får adgang til en lang række funktioner, der sparer dig for endnu mere tid, så du slipper for en masse manuelt arbejde, når du skal have regnskabet til at stemme. Eller adgang til vores mange integrationer, som er med til at automatisere dit regnskab yderligere. Har du fx en webshop, et kasseapparat, et lønsystem, en eller flere betalingsløsninger, kan du med integrationerne oftest hive automatisk bogføring hjem!

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Med Dinero regnskabsprogram får du hjælp til regnskab og økonomi, så du kan få endnu mere tid til at fokusere på din hobbyvirksomhed og dine kunder. Du får adgang til en lang række funktioner, som bl.a. kan hjælpe med bogføringen, så du slipper for at bruge for meget tid på dette.

 

Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram, som sparer dig for tid i hverdagen. Du kan dermed bruge din tid på din hobbyvirksomhed, i stedet for at fokusere på regnskab. Du får adgang til en lang række funktioner, og med vores app har du regnskabet med dig overalt.

Hvis du vælger at opgradere til Dinero Pro, får du adgang til en lang række uundværlige funktioner til en fast lav pris. Du kan fx få adgang til automatisk bankafstemning, så du slipper for manuelt regnskabsarbejde.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram