Regnskabsprogram til idrætsforeninger

Idrætsforeninger skal handle om sport og fællesskab, og ikke om kedelige regnskabsregler. Derfor tilbyder vi et nemt regnskabsprogram til jeres idrætsforening, så I kan bruge mindre tid på regnskabsarbejde og mere tid sammen.

Dinero overblik på computer

Bogføring har aldrig været nemmere

Med Dinero skal I ikke længere tvivle på, om I bogfører idrætsforeningens køb korrekt. Med funktionen “Dinero Crowd” bliver bogføringen nemlig let som en leg.

Kompetent support

Selvom vi har forsøgt at gøre regnskabsarbejdet så let som muligt, ved vi, at der nemt kan opstå spørgsmål hen ad vejen. Derfor sidder vores dygtige supportere klar til at give jer kompetent hjælp alle 365 dage på året.

Automatisk fakturering

Betaler jeres medlemmer et fast beløb hver måned, kvartal eller år? Så vil I få stor gavn af vores automatiske abonnementsfakturering. Med denne funktion slipper I for at sende de samme fakturaer ud igen og igen.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

Få et nemt regnskabprogram i dag

I Dinero arbejder vi hver dag på at gøre regnskabsarbejdet mere effektivt og let forståeligt. Få et regnskabsprogram til idrætsforeninger i dag, så I har mere tid til at dyrke sporten og fællesskabet.

Vi har en lang række fede automatiserede funktioner, som sørger for, at jeres regnskab kommer i hus på ingen tid. Med andre ord slipper I for manuelt tastearbejde og avanceret bogføring.

Få mobil-app og MobilePay

Skal der købes nyt træningstøj ind til fodboldholdet? Send hurtigt fakturaer afsted til medlemmerne via Dinero mobil-app, under en kamp, et møde eller noget helt tredje.

Gør det ekstra nemt for medlemmerne at betale til tiden med MobilePay. Så kan medlemmerne nemlig klare betalingen lige fra lommen. Det er også effektivt for dig, som er kasserer, eller blot har ansvaret for regnskabet i idrætsforeningen, da betalinger bliver bogført helt automatisk.

Momsfri Dinero

Med vores momsfri version, bliver regnskabsarbejdet endnu mere simpelt og overskueligt. I slipper nemlig for at se på alt, der har med moms at gøre, så I udelukkende kan fokusere på det, som er relevant for jeres regnskab.

Hvis jeres idrætsforening bliver momspligtig, er der ingen grund til bekymring. I kan nemt skifte fra momsfri Dinero til vores almindelige version med moms.

Hør mere om jeres muligheder

Har I et regnskabsprogram i forvejen, men ønsker at flytte det til Dinero? Det er intet problem. Vi flytter jeres regnskab, og det koster ikke en øre. Hvis du har betalt for et andet regnskabsprogram, giver vi dig Dinero Pro eller Dinero Starter + for samme periode (op til 12 måneder).

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til idrætsforeninger, er ét som sparer jer for en masse tid på regnskabsarbejdet. Vi ved, at jeres idrætsforening ikke blev stiftet med et ønske om at nørde regnskab, men med et brændende ønske om at skabe et fællesskab om sporten.

Vi ved også, at en idrætsforening ofte er drevet som en frivillig forening uden omsætning, hvorfor et nemt regnskabsprogram er helt ideelt for jeres idrætsforening.

Hvis I vælger Dinero, får I et regnskabsprogram til idrætsforeninger, der er nemt at bruge.

Med Dinero Starter-pakkerne får I adgang til alle de basale funktioner, som er nødvendige for at lave hele jeres regnskab – uden store omkostninger.

Hvis I ønsker at gøre det endnu hurtigere og nemmere, kan I altid opgradere til Dinero Pro, som koster fra 297 kr. om måneden.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram