Spring til indholdet

Regnskabsprogrammet til massører

Som massør skal du fokusere på klienternes ve og vel – ikke på regnskab. Vælg Dinero og se, hvor let dit regnskabliv kan blive.

Massører

Mere tid til dine klienter

Dine kunder kan slappe af i dine hænder – og du kan slappe af med Dinero. Vores bogholderhjælp har åbent fra kl. 8-23 hver dag året rundt, så du ikke skal tage tid væk fra kunder.

Massage af massører

nem og hurtig bogføring

Hvis der skal købes nyt udstyr eller massageolier, og du er i tvivl om, hvordan det skal bogføres, så prøv bogføringsassistenten, Dinero Crowd. Assistenten bogfører det hele for dig, så du får de rette fradrag.

Scan bilag

massør på farten

Med Dineros app til iPhone og Android kan du lave dine fakturaer ude hos kunden. Og skal du købe ting til firmaet, slipper du for krøllede kvitteringer ved at scanne dine boner på farten.

Væk med hovedpinen

Behandl dine klienter og slip for at bekymre dig over, om dit regnskab stemmer, eller om du fik bogført dine bilag korrekt.

Dinero fjerner massørernes regnskabsmioser og giver dig en række simple værktøjer og smarte integrationer, der gør bogføring nemt og hurtigt.

Løn og bookinger?

Har du en større virksomhed med lønnede ansatte – eller bruger du fx et bookingsystem? Så kan det være, vi har en integration, så systemet kan tale sammen med Dinero. 

Vi har nemlig lavet aftaler med en række smarte integrationspartnere, så du slipper for at taste det samme to gange. Fx så du ikke skal bogføre den løn, du har udbetalt fra et lønsystem, hvis du vælger en integration til lønsystemer, da integrationen får Dinero og lønsystemet til at synkronisere, så lønnen automatisk bogføres.

Vi har også en række integrationer til bookingsystemer, som er relevante for massører. Se de integrationer til bookingsystemer, vi kan tilbyde. 

Mere tid til dine klienter med Dinero

Opret din massørvirksomhed i Dinero allerede i dag og spar tid på at lave regnskab, så du i stedet kan behandle ømme klienter. Dinero Starter er gratis, men med Dinero Pro har vi samlet en bunke funktioner, der for alvor gør dit regnskabsliv lettere.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?