Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til massører

Når du er i gang med en klient og i gang med at give dem en bedre dag, så gider du ikke bekymre dig over, om dit regnskab stemmer, eller om du fik bogført dine bilag rigtigt. Dinero masserer massørens regnskabs-knude væk. Dinero er et gratis regnskabsprogram, som giver et simpelt økonomisk overblik og gør bogføring nemt og hurtigt.

Dinero gnubber regnskabs-urolighed væk

Vi inviterer dig op på vores briks, så du kan slappe af, for vi har gjort regnskab nemt. Vi har udviklet et regnskabsprogram til mennesker, der ikke interesserer sig for regnskab. Vi har gjort alt for, at du får en god oplevelse med at bruge Dinero. Skulle du være i tvivl om, hvor du finder en bestemt funktion, har vores bogholderhjælp åbent fra kl. 9-22 hver dag året rundt.

Hvis der skal købes nyt udstyr eller massageolier, og du er i tvivl om, hvordan den skal bogføres, så fikser Dinero Crowd det hele for dig. Dinero Crowd er en funktion, som hjælper dig med dine bilag, så du får dem registreret korrekt.

Hvis du er en massør på farten, kan du med Dineros app til iPhone og Android lave dine fakturaer på farten hos kunden. Ydermere kan du allerede ved købet scanne dine boner, så du slipper for krøllede kvitteringer i lommen.

Løn og bookinger?

Hvis det er en større virksomhed med lønnede ansatte, og/eller har I et bookingsystem, så kan det være, vi har en integration, så jeres system kan tale sammen med Dinero. Se mere på vores integrationsliste

Integrationerne er en smart feature til Dinero, da du slipper for at skulle taste det samme to gange. Fx du ikke skal bogføre den løn, du har udbetalt fra et lønsystem, da de to systemer (Dinero og lønsystemet) synkroniserer, så lønnen bliver bogført automatisk.

Vi har en række bookingsystemer, som er relevante for massører. Her kan du se alle dem, der kan integreres med Dinero.

Vi har også en række lønsystemer, som kan være relevante for massørrer. Her kan du se dem.

Mere tid til dine klienter med Dinero

Opret din massørvirksomhed i Dinero allerede i dag. Dinero behandler dig, så du sparer tid på at lave regnskab og i stedet kan bruge tiden på at behandle klienterne. Dinero Starter er gratis, men med Dinero Pro har vi gjort det endnu nemmere med Dinero Crowd og en bunke andre funktioner.

Hvis du ikke er sikker på, hvad Dinero kan gøre for dig, så udfyld denne formular, og vi ringer dig op. Samtalen er helt uforpligtende, og vi tager en snak om, hvad Dinero kan hjælpe dig med. Så er vi også sikre på, at du og Dinero er et godt match.

Høj kvalitet og glade brugere

Vores brugere har styr på deres regnskab, og det elsker de os for

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding