Regnskabsprogrammet til massører

Som massør skal du fokusere på klienternes ve og vel – ikke på regnskab. Vælg Dinero og se, hvor let dit regnskabsliv kan blive.

Mere tid til dine klienter

Få ro i maven og styr på dit regnskab med Dinero. Skal du købe ting til firmaet, slipper du for krøllede kvitteringer ved at scanne dine boner på farten. Fakturér også forskellige kunder løbende via mobil-appen – og integrér dit bookingsystem på ingen tid.

Regnskabsprogram til massører
Laptop computer med massagesten og -olier stående foran

Nem og hurtig bogføring

Massageolier, blomster – eller kaffe til venteværelset. Uanset hvad du har købt, får du hjælp til bogføringen af Dineros bogføringsassistent, som sikrer dig de rette fradrag. Vi har nemlig kodet skattereglerne ind i vores system for dig.

Få beregnet din lønsumsafgift helt automatisk

Beregning af lønsumsafgift er kompleks, og det har oftest krævet en revisor – men ikke længere. Dinero klarer nemlig alle beregningerne for dig helt automatisk, så du blot skal kopiere tallene ind, når det er tid til at indberette og betale.
Læs mere om lønsumsafgift

Massør på farten

Boner, bookinger og bøvlede skatteregler. Uanset hvad du er i tvivl om, så husk, at Dineros chat-support sidder klar ved tasterne hver dag mellem klokken 8-23. Lad dem være eksperterne og guide dig til det rette svar.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Væk med hovedpinen

Behandl dine klienter, og slip for at bekymre dig over, om dit regnskab stemmer, eller om du fik bogført dine bilag korrekt.

Dinero fjerner massørernes regnskabsmioser og giver dig en række simple værktøjer og smarte integrationer, der gør bogføring nemt og hurtigt.

Løn og bookinger?

Har du en større virksomhed med lønnede ansatte – eller bruger du fx et bookingsystem? Så kan det være, vi har en integration, så systemet kan tale sammen med Dinero. 

Vi har nemlig lavet aftaler med en række smarte integrationspartnere, så du slipper for at taste det samme to gange. Fx så du ikke skal bogføre den løn, du har udbetalt fra et lønsystem, hvis du vælger en integration til lønsystemer, da integrationen får Dinero og lønsystemet til at synkronisere, så lønnen automatisk bogføres.

Vi har også en række integrationer til bookingsystemer, som er relevante for massører. Se de integrationer til bookingsystemer, vi kan tilbyde. 

Få mere tid til dine klienter med Dinero

Opret din massørvirksomhed i Dinero allerede i dag og spar tid på at lave regnskab, så du i stedet kan behandle ømme klienter. Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram. Med Dinero Pro har vi samlet en bunke funktioner, der for alvor gør dit regnskabsliv lettere.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til massører, skal give dig mere tid til dine klienter og din forretning.

Sagt på en anden måde, så skal regnskabsprogrammet hjælpe dig med at bruge mindre tid din bogføring og fakturering. Det kan fx ske, ved automatisk bankafstemning og gennem en bogføringsassistent, som hjælper dig til at bogføre korrekt.

Med Dinero Starter får du et ubegrænset antal af fakturaer, kontakter og posteringer. Du får et gratis regnskabsprogram med alle essentielle funktioner.

Med Dinero Pro får du et regnskabsprogram til massører, som giver dig ubegrænset adgang til alle de funktioner som vil spare dig for endnu med tid på arbejdet med regnskabet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram