Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til terapeuter

Dinero er et regnskabsprogram som passer godt ind i terapeutens hverdag. Du kan nemlige spare tid på regnskab samt bogføring og bruge din tid der hvor du ønsker det.

tilbage

Regnskabsprogram til terapeuter

Dinero er et regnskabsprogram til terapeuter, og programmet passer godt ind i terapeutens hverdag. Uanset om du er psykoterapeut, fysioterapeut, zoneterapeut eller lignende, er din hverdag kendetegnet ved kontakt med mange kunder – og derfor også mange fakturaer, der skal sendes ud til en masse forskellige mennesker. Her kan du læse, hvorfor LivZonen bruger Dinero.

Vi fornærmer vist ikke nogen ved at sige, at terapeuter ikke nødvendigvis er de fødte bogholdere. Og det er der heller ingen grund til, da du i stedet skal lægge al din energi i det, du er god til – nemlig terapiforløbet. Vi har derfor lavet et regnskabsprogram, hvor du automatisk får overblik over dine indtægter og udgifter – og hvor du nemt kan følge med i fakturering og bogføre dine køb.

Det mest fantastiske er hver eneste gang, jeg har haft problemer. Så får jeg fat på et helt vildt fantastisk supportteam, som har taget sig tid til hjælpe mig. Mange andre steder skal man hænge i kø. Her er der i løbet af få sekunder en venlig, hjælpsom sjæl. Det er fantastisk, der findes sådan et produkt.
Terapeut Regnskabsprogram
Janne – Indehaver af LivZonenLæs mere

Hurtig og nem hjælp

I Dinero har vi gjort os umage med at gøre det så nemt som muligt at sende en faktura. Du kan enten oprette og sende dine fakturaer fra en computer eller direkte fra din smartphone. At fakturere i Dinero tager ikke mere end et par minutter – og det er let som en leg.

Skulle der opstå situationer, hvor du bliver lidt i tvivl om, hvordan en udgift skal bogføres, eller hvor i systemet du finder din balance, så er vores søde supportere altid klar på at hjælpe dig i mål med dine udfordringer. De sidder klar alle årets dage fra kl. 8-23 – og her findes ingen dumme spørgsmål. De tager imod dig med godt humør. På Trustpilot er vi nummer et i kategorien Regnskab – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Integration med Terapeut Booking og af EasyMe

En smart integration til dig som terapeut er Terapeut Booking eller EasyMe. Integrationerne gør det nemt og simpelt for selvstændige behandlere at administrere deres praksis. Eksempelvis bruger mere end 5.000 danske terapeuter bruger Terapeut Booking bl.a. til journalføring, SMS-påmindelser, online-booking m.m., og det betyder, at du kan fakturere dine klienter direkte fra din kalender.
Med integrationen til Dinero behøver du ikke bruge tid på manuelt at oprette fakturaer hver gang, du har haft en kunde. Både Terapeut booking og EasyMe klarer det hele sammen med Dinero – helt automatisk.

Herudover har vi mange andre booking integrationer du kan tjekke her.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som terapeut. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.
Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Hvis du er i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi dig og hører om, hvad du har brug for, og vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?