Regnskabsprogrammet til terapeuter

Dinero er et regnskabsprogram, som passer godt ind i terapeutens hverdag. Du kan nemlig spare tid på regnskab og bogføring og vinde mere tid til det, du holder af.

Brug mindre tid på økonomi – mere på terapi

Læg al din energi i det, du er god til – nemlig terapiforløbet. Vi har lavet et regnskabsprogram, hvor du automatisk får overblik over dine indtægter og udgifter. At fakturere i Dinero tager ikke mere end et par minutter – og det er let som en leg.

Regnskabsprogram til psykolog

Sikker og nem bogføring

Er du ikke den fødte bogholder? Frygt ej. Med den digitale bogføringsassistent, slipper du for at sætte dig ind i alle de forskellige konti. Du skal blot vide, hvad købet er til; så bogfører systemet det korrekt for dig. Det betyder mere tid til terapien.

Få beregnet din lønsumsafgift helt automatisk

Beregning af lønsumsafgift er kompleks, og det har oftest krævet en revisor – men ikke længere. Dinero klarer nemlig alle beregningerne for dig helt automatisk, så du blot skal kopiere tallene ind, når det er tid til at indberette og betale.
Læs mere om lønsumsafgift

Booking-integrationer gør bogføringen nem

Har du en af vores mange booking integrationer kan du sætte regnskabet på autopilot og få bogført omsætningen nemt og hurtigt i Dinero. Så kan du beholde dit fokus på det, der tæller i din hverdag som terapeut.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre regnskab – mere terapi

Dinero er regnskabsprogrammet til terapeuternes hverdag. Uanset om du er psykoterapeut, fysioterapeut, zoneterapeut eller noget fjerde, er din hverdag kendetegnet ved kontakt med mange kunder – og derfor også mange fakturaer, der skal sendes ud til en masse forskellige mennesker.

Spar din energi til det, du er god til, og lad Dinero forsimple bogføringen. Vi giver dig et overblik over dine indtægter og udgifter – og lukker dig ind i et univers, hvor du nemt kan følge med i fakturering og bogføre dine køb uden nødvendigvis at være ekspert.

Integration med Terapeut Booking og EasyMe

En smart integration til netop terapeuter er Terapeut Booking eller EasyMe. Integrationerne gør det nemt og simpelt for selvstændige behandlere at administrere deres praksis.

Eksempelvis bruger mere end 5.000 danske terapeuter Terapeut Booking bl.a. til journalføring, SMS-påmindelser, online-booking m.m., og systemet gør det muligt at fakturere dine klienter direkte fra din kalender. 
Med integrationen til Dinero behøver du ikke bruge tid på, manuelt at oprette fakturaer hver gang du har haft en kunde.

Både Terapeut booking og EasyMe klarer det hele sammen med Dinero – ganske automatisk.

Derudover har vi mange andre bookingintegrationer, som du finder her.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som terapeut. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro skal du betale for, men her får du til gengæld en masse ekstra funktioner. 

Læs mere om de forskellige funktioner, og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Regnskab skal være nemt, så du kan bruge tid på din praksis, i stedet for bogføring og økonomi. Med Dinero får du et regnskabsprogram, der kan opfylde dette. Du får adgang til en lang række funktioner, herunder integrationer, der kan hjælpe dig med meget af det, terapeuter har brug for.

Med Dinero regnskabsprogram får du et nemt og overskueligt økonomisk overblik. Du kan dermed bruge mere tid på din praksis og dine klienter, frem for regnskab. Med vores app kan du nemt og hurtigt klare regnskabet, hvor og hvornår det passer dig.

Du får adgang til alle basisfunktioner med Dinero Starter-pakkerne, men du har også mulighed for at opgradere til Dinero Pro, som giver dig adgang til en lang række ekstra funktioner. Du kan fx få hjælp til bogføring med bogføringsassistenten, hjælp til bogføring af supporten, samt få adgang til en masse nyttige integrationer.

 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram