Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til webshop

Gør din hverdag som webshop lettere med Dinero. Med integrationer kan du binde webshoppen og dit regnskab sammen, så sparer du både tid og penge.

tilbage

Regnskabsprogram til webshop

Er du indehaver af en webshop? Er du træt af at skulle bruge en masse forskellige platforme og taste dine informationer igen og igen? Så er Dinero Regnskabsprogram lige noget for dig. For vi har integrationer med en masse forskellige webshops, og på den måde kan din webshop og dit regnskab bindes sammen helt automatisk. Læs her, hvorfor Mathias Smedemark Kristiansen og Agneta Esperi & Palle Thomsen bruger Dinero.

Dinero er meget mere intuitivt og nemmere at gå til, og det var vigtigt, for vi har egentlig ikke tid til at sætte os ind i et nyt regnskabssystem. Vi har valgt Pro-udgaven til webshoppen, og der bruger vi den automatiske bogføring af bilag. Der skulle vi tidligere bruge en bogholder i flere timer, så vi har sparet penge ved at skifte til Dinero.
Webshop Regnskabsprogram
Agneta Esperi og Palle Thomsen – Indehavere af BARK ShopLæs mere

Dineros integrationer letter din hverdag

I Dinero har vi mange forskellige integrationer, som kan lette din hverdag som indehaver af en webshop. Du kan se de forskellige integrationer her.

Det tager ikke mere end fem minutter at sætte en integration op mellem din webshop og Dinero. Når opsætningen er i vinkel, kører det hele automatisk. Du vælger blot, hvilke ordrer fra din webshop der skal omdannes til en faktura i Dinero. Herefter bogføres fakturaen og sendes direkte til din kunde. Bogføring bliver dermed let som en leg, da det hele nu sker med et enkelt klik.

Udover integration til din webshop tilbyder Dinero også samarbejde med et lagerstyringssystem. Med Pairy lagerstyring får du overblikket over lageret i din forretning. Her får du blandt andet opdatering af lager, når du sender en faktura på udvalgte produkter i dit regnskabsprogram, en oversigt over de bedst sælgende produkter ud fra en given periode og en oversigt over bedste salgsdag.

Andre intergrationer der kunne være relevante for dig, ville være en af vores mange inkasso integrationer, så du slipper for at sætte tingene ind en masse steder. Så kan det bliver automatiseret med en af vores partnere.

Det første år brugte jeg gratisversionen af Dinero, derefter opgraderede jeg. Det er jeg glad for, for man får mange fordele ved det. Jeg kan godt lide, at programmet er simpelt at arbejde med, nemt at finde rundt i, brugervenligt, og man får meget hjælp. Jeg bruger vel en halv dag om måneden på regnskab, og det er ikke meget.
Mathias Smedemark Kristiansen – Indehaver af to webshopsLæs mere

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som terapeut. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din virksomhed? Så udfyld kontaktformular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?