Spring til indholdet

Crediwire

Baseret på 0 anmeldelser

tilbage til oversigten

Hvad er CrediWire?

CrediWire hjælper dig med at få et overblik over din finansielle data og tillader at du kan sammenligne med din branch, på f.eks. salg eller profit.

Hvad kan CrediWire?

Vi ved at det kan være besværligt at håndtere det finansielle i en virksomhed, så vores mål er at give dig et simpelt overblik over dine tal med let forståelige grafer, illustrationer, tips og brugbar information. Vores brugere kan nemt navigere hvad der normalt er kompleks data og hurtigt finde det der er vigtigt, samt undgå at blive tabt i et hav af tabeller.

Så CrediWire visualiserer tal, men hvad ellers?

Hos CrediWire tror vi på at tilgængelighed af data er vigtigt. Har du haft behov for at dele din data med din revisor, bank eller en investor? Så kan det være du har brugt din værdifulde tid på at lave udtræk fra dit regnskabssystem og kommunikeret frem og tilbage før modtageren har været tilfreds med at de har det hele. I CrediWire kan du dele din data med få klik. Du vælger hvad du gerne vil dele og med hvem, og så kan de hente de tal de har brug for efter behov. CrediWire opsætter dine tal så alle kan forstå dem, helt fra nybegynderen til den garvede finansekspert – vigtige beslutninger bør kun træffes når alle er på samme niveau.

Hvad får du ud af at bruge CrediWire?

  • Et godt og detaljeret overblik over din finansielle data
  • Informative illustrationer og tips
  • Sammenligning med din branche
  • Mulighed for nemt og hurtigt at dele din data

Er det gratis?

Ja, og det bliver det ved med at være. Du kan registrere dig og få et overblik over din viksomhed med det samme.

Klik her for at registrere dig

Hvordan kommer jeg i gang?

Find Registrer linket på CrediWire hjemmesiden.

Registreringsprocessen for CrediWire er simpel – bare tast din email adresse ind og vælg et kodeord. Appen vil herefter stille dig et par simple spørgsmål.

Afslut med at forbind CrediWire til Dinero. Det kan tage noget tid at hente og behandle alt din data, men resultatet er de få minutters ventetid værd!

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?