CrediWire

Få et detaljeret overblik over dine tal gennem letforståelige grafer, illustrationer og råd.

CrediWire logo i sort

Support af integration

info@crediwire.com

Hvad er CrediWire?

CrediWire hjælper dig med at få et overblik over din finansielle data og tillader dig at sammenligne med din branche, på f.eks. salg eller profit.

Hvad kan CrediWire?

Det kan være besværligt at håndtere det finansielle i en virksomhed, så deres mål er at give dig et simpelt overblik over dine tal med let forståelige grafer, illustrationer, tips og brugbar information. Deres brugere kan nemt navigere i, hvad der normalt er kompleks data, og hurtigt finde det, der er vigtigt, samt undgå at blive tabt i et hav af tabeller. De opsætter dine tal, så alle kan forstå dem – helt fra nybegynderen til den garvede finansekspert – vigtige beslutninger bør kun træffes, når alle er på samme niveau.

Så CrediWire visualiserer tal, men hvad ellers?

CrediWire tror på at tilgængelighed af data er vigtigt. Har du haft behov for at dele din data med din revisor, bank eller en investor? Så ved du også, hvor tidskrævende det kan være at lave udtræk fra dit regnskabssystem, rapportere det og kommunikere frem og tilbage med revisor, bank eller investor. I CrediWire kan du dele din data med få klik. Du vælger, hvad du gerne vil dele og med hvem, og så kan de hente de tal, som de har brug for. Når du deler dine data, reducerer du mængden af tid og penge brugt på papirarbejde markant, og du kan i stedet fokusere din energi på at drive din forretning.

Sammenlign din data med branchen

Med CrediWire kan du endvidere benchmarke din virksomheds KPI’er mod branchen og opnå indsigt markedsudviklingen i realtid.

Hvad får du ud af at bruge CrediWire?

  • Et godt og detaljeret overblik over din finansielle data
  • Informative illustrationer og tips
  • Sammenligning med din branche
  • Mulighed for nemt og hurtigt at dele din data.

Er det gratis?

Ja, og du kan registrere dig for at få et overblik over din viksomhed med det samme.

Klik her for at registrere dig

Hvordan kommer jeg i gang?

Find Registrer linket på CrediWire hjemmesiden.

Crediwire

Registreringsprocessen for CrediWire er simpel – bare tast din email adresse ind og vælg et kodeord. Appen vil herefter stille dig et par simple spørgsmål.

Opret CrediWire

Afslut med at forbind CrediWire til Dinero. Det kan tage noget tid at hente og behandle alt din data, men resultatet er de få minutters ventetid værd!

Forbindelse til regnskab

Support af integration

info@crediwire.com

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram