DataLøn

Slip for at skulle bogføre lønnen manuelt. Løninformationerne overføres automatisk til Dinero.

Dataløn

Support af integration

dinero@dataloen.dk

DataLøn – Danmarks bedste lønsystem

Visma DataLøn giver allerede 60.000 kunder ro i maven, når de laver løn.

Løn er ikke altid nemt, men med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal. Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden. Det hele bliver nemlig indberettet automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver.

Med DataLøn kan du også få hjælp til alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. Du ringer bare til DataLøns support, hvis du er i tvivl om noget. Og har du spørgsmål til den nye ferielov, GDPR eller anden lovgivning, kan Visma DataLøns jurister også hjælpe dig.
Læs mere om Visma DataLøn.

Så smart er det

Med DataLøns integration til Dinero, bliver dine lønsedler automatisk overført til dit økonomi system, det betyder at du slipper for at bogføre lønsedlen manuelt – dermed sparer du tid og undgår fejl i regnskabet. Det eneste, som du selv skal bogføre i Dinero, er de løbende betalinger til A-skat, AM-bidrag, ATP og Feriepenge – dét kan du heldigvis fikse nemt og hurtigt i Dinero med vores smarte skabeloner lavet til formålet. Du kan læse, hvordan du bogfører skattebetalingerne i Dinero med et snuptag 💪🏼

Hvordan kommer jeg i gang med DataLøn?

Hvis du allerede har en DataLøn konto:
Så følg denne opsætningsguide

Har du endnu ikke en konto:
Så start med at oprette dig her og følg derefter guiden her over.
Alle nye kunder tilbydes en opstarts periode på 3 måneder med Dataløns serviceabonnement uden binding.

Opret en konto – klik her

Support af integration

dinero@dataloen.dk

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram