DITcrm

Med denne integration kan du nemt overføre dine kontakter, fakturaer og betalingsbetingelser.

Ditcrm

Support af integration

mail@ditcrm.dk

DITcrm – dansk CRM system med integration til Dinero

DITcrm er skabt af tre iværksættere, der selv syntes, at der manglede et godt og simpelt CRM-system. Integrationen er skabt til at give et komplet overblik over din virksomheds flow, kunder, kontakter, dokumenter og salgsaktiviteter på en let og overskuelig måde.

DITcrm er integreret med Dinero, så du kan overføre dine kontakter, fakturaer og betalingsbetingelser.Det betyder, at du nemt kan arbejde med dine kunder i hele processen.

Du får:

Et effektivt overbliksværktøj, der hjælper dig med at bevare overblikket over dine kunder, kontaktpersoner, aktiviteter og dokumenter i hverdagen, så du kan bruge din tid på at skabe resultater.

Mere forretning – mindre administration i et værktøj, der er let at arbejde med. Dit administrative arbejde klares hurtigt, og du bevarer og husker kontakten til dine kunder, så du får tid til at lukke flere aftaler.

En SMV-venlig pris. DITcrm har ikke prøvelicenser, der udløber efter 14 dage. Du får i stedet lov til at bruge systemet gratis, indtil du har lagt de første 25 kunder ind.

Derudover får du med DITcrm:

  • Direkte integration til CVR-registeret, så du hele tiden har nyeste information om din kunde. Du kan slå direkte op på Proff.dk og se en kundes regnskaber for de seneste tre år
  • Integration til Microsoft Outlook, så din kalender og dine kontakter synkroniseres
  • Nem adgang til Google Maps direkte fra kundelisten, så du kan få et geografisk overblik over dine kunder og segmenter
  • Mulighed for at lægge alle dine kontakter, aktiviteter som fx telefonopkald, møder eller opgaver, notater og dokumenter på din kunde, så du har al data samlet ét sted.

Har du forslag til forbedringer?

Systemet er skabt af iværksættere, og derfor vil de gerne høre dine forslag til forbedringer. Det ligger dem meget på sinde, at du får en så god brugeroplevelse som muligt.

Vil du i gang, kan du også se hele deres udviklingsplan på hjemmesiden.

Hvordan forbinder jeg med Dinero?

Hvordan kommer jeg i gang?

Kom nemt og hurtigt i gang ved at besøge DITcrm’s hjemmeside lige her.

Support af integration

mail@ditcrm.dk

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram