Spring til indholdet

EasyDigitalDownloads

EasyDigitalDownloads

Baseret på 0 anmeldelser

tilbage til oversigten

Sælger du digitale produkter online?

I så fald kender du højst sandsynligt easydigitaldownloads. Hvis ikke – så smid alt, du har i hænderne og tag et kig.

easydigitaldownloads er et shop-system til WordPress, som er skræddersyet til salg af digitale produkter online. Om du sælger software, e-bøger, kurser, medlemssider, abonnementsløsninger osv., så kan EDD håndtere det.

Det er et super brugervenligt og internationalt testet plugin, der ikke kommer propfyldt med alt for mange funktioner. I bedste WordPress-stil, er det et meget minimalistisk, men yderst fleksibelt system, og med en stor samling af officielle plugins og integrationer, er det ingen overraskelse, at det er det mest foretrukne system til salg af digitale produkter via WordPress.

Sådan fungerer intergrationen

Når du så er begyndt at bruge EDD som shopsystem, er næste skridt i din skalering og automatisering selvfølgelig, at få håndteret bogføringen automatisk. Det er her, hvor easydigitaldownloads integrationen kommer ind i billedet.

Automatisk bogføring

Integrationen bogfører automatisk alle salg via dit EDD-site i Dinero. Måden det sker på, er at der ved et salg i EDD oprettes en faktura i Dinero. Det er op til dig, om fakturaen automatisk skal godkendes, eller oprettes som kladde.

PDF Fakturaer

Såfremt fakturaen auto-godkendes, kan PDF’en også hentes ned på din server, og sendes direkte til kunden via e-mail.

Synkronisering af produkter

Derudover synkroniseres dien EDD-produkter selvfølgelig automatisk over i Dinero. Hvis du har eksisterende produkter i Dinero, kan disse også knyttes sammen med dine EDD-produkter.

Opsætning af pluginet i WordPress

Det meste af opsætningen sker selvfølgelig direkte i WordPress, og er utrolig simpel. For at kunne benytte integrationen, er det dog krævet, at du har en Dinero Pro-konto, der aktiverer API-adgang

Når du har købt pluginet, får du en mail med et link hvor du kan download pluginet i en ZIP-fil. Du modtager automatisk den nyeste version, og fremtidige opdateringer sker direkte i WordPress.

Installer pluginet

Du installerer pluginet på helt normal vis i WordPress, via menuen “Plugins → Add New”

På denne side, skal du nu trykke på knappen “Upload Plugin”, til højre for titlen:

Herefter skal du blot vælge ZIP-filen du har downloadet via e-mailen, og trykke på “Install now”.

Opret en Dinero API nøgle

Næste skridt er at oprette en API nøgle i Dinero. For at gøre dette, kan du følge Dineros guide her

Aktiver pluginet

Når du har oprettet din API nøgle, er det på tide at aktivere Dinero integrationen. Dette gøres som normalvis på “Plugins”-siden i WordPress. Find “Easy Digital Downloads – Dinero Integration” i listen over plugins, og tryk på “Activate”:

Næste skridt i aktiveringen, er at indtaste licens-nøglen, der også findes i den e-mail du modtog da du købte pluginet. Licensnøglen skal indtastes under “Downloads → Settings → Licenses”:

Når du har indtaset din licensnøgle, kommer der en ny tab frem under “Downloads → Settings”, som hedder “Dinero”. Nu skal du bruge den API nøgle, du har oprettet ovre på din konto ved Dinero. Gå ind på den fane, og indtast din API nøgle i tekst-feltet. Tryk herefter på “Save Changes”-knappen.

Når du har gjort dette, bør du nu kunne de resterende indstillinger, du skal indtaste/tage stilling til:

Du er nu færdig med den overordnede opsætning af integrationen.

Opsætning af produkter

Som udgangspunkt synkroniseret produkter automatisk over til Dinero, hvis du har slået dette til. Såfremt du allerede har produkter oprettet i Dinero, er det selvfølgelig også muligt at tilknytte easydigitaldownloads-produkter til disse.

Når du redigerer et produkt i EDD, vil du i højre side få mulighed for, at vælge hvilket produkt i Dinero, dit EDD-produkt skal associeres med

Administration af ordrer

På listen over dine EDD-ordrer, vil der være tilføjet en ny “Dinero”-kolonne. I denne kolonne kan du se, hvorvidt en ordre er overført til Dinero. Hvis ikke, vil der blot stå en bindestreg. Hvis ordren er overført, vil bilagsnummeret stå i stedet for bindestregen.

Fra listen, er der mulighed for at lave en “Bulk Transfer” af flere ordrer til Dinero på én gang.

På selve siden med ordredetaljer vil du kunne hente PDF fakturaen (såfremt dette er aktiveret i dine indstillinger), samt se bilag.

Priser og support

Pluginet er udviklet og supporteres af 1337 ApS. Alt support-henvendelse kan ske på info@1337.dk.

Prisen er €99 for licens, der gælder for 5 sites og alle fremtidige opdateringer. Der er altså ikke noget løbende abonnementsgebyr ved brug af integrationen.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?