Easy Digital Downloads

Automatisk bogføring af alle salg, samt automatisk synkronisering af produkter = færre indtastninger.

EasyDigitalDownloads

Om EasyDigitalDownloads

EasyDigitalDownloads er et shop-system til WordPress, som er skræddersyet til salg af digitale produkter online. Om du sælger software, e-bøger, kurser, medlemssider, abonnementsløsninger osv., så kan EDD håndtere det.

EasyDigitalDownloads forklarer at de har et super brugervenligt og internationalt testet plugin, der ikke kommer propfyldt med alt for mange funktioner. I bedste WordPress-stil er det et meget minimalistisk, men yderst fleksibelt system – og med en stor samling af officielle plugins og integrationer, er det ingen overraskelse, at det er det mest foretrukne system til salg af digitale produkter via WordPress.

Sådan fungerer integrationen EasyDigitalDownloads

Når du så er begyndt at bruge EDD som shopsystem, er næste skridt i din skalering og automatisering at få automatisk bogføringen. Det er her, EasyDigitalDownloads-integrationen kommer ind i billedet.

Automatisk bogføring

Integrationen bogfører automatisk alle salg via dit EDD-site i Dinero. Det sker ved, at en faktura oprettes i Dinero, når der sker et salg. Det er op til dig, om fakturaen automatisk skal godkendes, eller om den skal oprettes som kladde.

PDF-fakturaer

Såfremt fakturaen auto-godkendes, kan PDF’en også hentes ned på din server og sendes direkte til kunden via e-mail.

Synkronisering af produkter

Derudover synkroniseres dine EDD-produkter automatisk over i Dinero. Har du eksisterende produkter i Dinero, kan disse også knyttes sammen med dine EDD-produkter.

Opsætning af plug-in’et i WordPress

Det meste af opsætningen sker selvfølgelig direkte i WordPress og er utrolig simpel. For at kunne benytte integrationen skal du være Dinero Pro-bruger, fordi det aktiverer API-adgangen.

Når du har købt plug-in’et, får du en mail med et link, hvor du kan downloade plug-in’et i en ZIP-fil. Du modtager automatisk den nyeste version, og fremtidige opdateringer sker direkte i WordPress.

Installer plug-in’et

Du installerer plug-in’et på helt normal vis i WordPress via menuen “Plugins → Add New”

Add new plugin

På denne side skal du trykke på knappen “Upload Plugin” til højre for titlen:

Upload plugin

Herefter skal du blot vælge ZIP-filen, du har downloadet via e-mailen, og trykke på “Install now”.

Opret en Dinero API nøgle

Næste skridt er at oprette en API-nøgle i Dinero. For at gøre det kan du følge Dineros guide her.

Aktivér plug-in’et

Når du har oprettet din API-nøgle, er det på tide at aktivere Dinero-integrationen. Det gøres på “Plugins”-siden i WordPress. Find “EasyDigitalDownloads – Dinero-integration” på listen over plugins og tryk på “Activate”:

Aktiver Easy Digital Download WordPress plugin

Næste skridt i aktiveringen er at indtaste licensnøglen, der også findes i den e-mail, du modtog, da du købte plug-in’et. Licensnøglen skal indtastes under “Downloads → Settings → Licenses”:

EasyDigitalDownloads

Når du har indtastet din licensnøgle, kommer der en ny tab frem under “Downloads → Settings”, som hedder “Dinero”. Nu skal du bruge den API-nøgle, du har oprettet på din Dinero-konto. Gå ind på den fane og indtast din API-nøgle i tekstfeltet. Tryk herefter på “Save Changes”-knappen.

Når du har gjort det, bør du kunne se de resterende indstillinger, du skal indtaste/tage stilling til:

EasyDigitalDownloads

Du er nu færdig med den overordnede opsætning af integrationen.

Opsætning af produkter

Som udgangspunkt synkroniserer produkter automatisk over til Dinero, hvis du har slået det til. Såfremt du allerede har produkter oprettet i Dinero, er det selvfølgelig også muligt at tilknytte EasyDigitalDownloads-produkter til disse.

Når du redigerer et produkt i EDD, får du i højre side mulighed for at vælge, hvilket produkt i Dinero dit EDD-produkt skal associeres med.

Test produkt

Administration af ordrer

På listen over dine EasyDigitalDownloads-ordrer, vil der være tilføjet en ny “Dinero”-kolonne. I denne kolonne kan du se, hvorvidt en ordre er overført til Dinero. Hvis ikke, vil der blot stå en bindestreg. Hvis ordren er overført, vil bilagsnummeret stå i stedet for bindestregen.

Fra listen er der mulighed for at lave en “Bulk Transfer” af flere ordrer til Dinero på én gang.

På selve siden med ordredetaljer vil du kunne hente PDF-fakturaen (såfremt dette er aktiveret i dine indstillinger), samt se bilag.

Priser og support hos EasyDigitalDownloads

Plug-in’et er udviklet og supporteres af 1337 ApS. Al supporthenvendelse kan ske på deres e-mail info@1337.dk.

Prisen er €99 for licens, der gælder for fem sites og alle fremtidige opdateringer. Der er altså ikke noget løbende abonnementsgebyr ved brug af integrationen.

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram