FlexPos

Nem bogføring af salg fra både kasseapparat og webshop. Dagens salgstal registreres automatisk.

FlexPOS logo i orange

Support af integration

info@flexpos.com

Om FlexPos

FlexPOS er et moderne kasseapparat til både små og store virksomheder, som i dag benyttes af mere end 400 forskellige butikker i et hav af forskellige brancher. Med en integration mellem FlexPOS og Dinero bliver bogføringen af dit salg fra dit kasseapparat og webshop endnu lettere. Du kan læse meget mere her om FlexPOS kasseapparat løsning.

Så smart er det

Med integrationen bliver dagens salgstal flyttet helt automatisk fra kasseapparatet over i Dinero. Dette sparer både en masse tid samtidig med, at du sørger for, at dit regnskab altid er up to date.
Ved afslutningen af dagen overføres al omsætning og betalinger direkte til kassekladden.

Flere muligheder og kombinationer

Dinero og FlexPOS-integrationen kan sættes op på flere forskellige måder al afhængig af dine ønsker. Lagerstyringen kan ligge flere forskellige steder – både i webshoppen og på kassen mv. Derfor findes der flere forskellige muligheder omkring integrationen med Dinero, så lagerstyringen bliver placeret i henhold til dine ønsker.

FlexPOS-integration til Dineros funktionsliste:

  • Mulighed for at køre med flere butikker/afdelinger, som har hver sin Dinero-konto
  • Mulighed for automatisk at flytte omsætning ind på en eller flere konti
  • Mulighed for kontering af kortbetalinger på flere finanskonti ved brug af Mobilepay POS
  • Mulighed for at modtage omsætningstal på SMS
  • Samt mange andre ting – Læs mere her: Flexpos integration til Dinero.

FlexPOS – Dinero Workflows

FlexPos Regnskabsprogram Dinero

Workflow 1 er standard løsningen. En simpel integration mellem FlexPOS og Dinero, hvor du end of day laver en dagsopgørelse på FlexPOS kasseapparatet, som automatisk bliver ført over i Dinero.

Dinero_FlexPOS_Workflow2

Workflow 2 er en mere avanceret løsning, hvor der også tages højde for en eventuel webshop. Med denne løsning holdes lagerstyringen i webshoppen, hvor du ligeledes opretter varer, styrer priser mv. Priser og varer bliver ført automatisk over på kasseapparatet. Hvor lagertræk fra kasseapparatet går den anden vej og laver lagertræk på lageret i webshoppen. Dagsopgørelsen bliver ført direkte over i Dinero ved afslutning af dagen.

Dinero_FlexPOS_Workflow3

Ved workflow 3 holdes lagerstyringen i FlexPOS kasseapparatet. Lagertræk fra webshoppen bliver ført automatisk over på kasseapparatets lagerstyring sammen med produktdata, priser mv. Dagsopgørelse føres direkte over i Dinero og ligger klar til videre bogføring.

Sådan kommer du i gang!

Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Ønsker du et kasseapparat med dertilhørende Dinero-integration, kan du kontakte en af FlexPOS-forhandlerne og høre mere. Forhandlernetværket finder du her.

Amero og iAdvice er blandt de største forhandlere af FlexPOS, og har mange års erfaring med Dinero og integrationen til FlexPOS.

Support af integration

info@flexpos.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram