GetMyInvoices

Organiser og synkroniser bilag efter selvvalgte kriterier, med mulighed for automatisk overførsel.

GetMyInvoces.com logo med pil

Support af integration

service@getmyinvoices.com

Importer automatisk bilag med GetMyInvoices

Manuel indsamling af bilag til bogholderiafdelingen er for mange selvstændige irriterende, tidskrævende og med risiko for fejl glemte eller mistede fakturaer og kvitteringer. Det er netop her, GetMyInvoices mener at de kan hjælpe.

Fakturabehandlingsløsningen downloader automatisk bilag fra tusindvis af portaler.

GetMyInvoices forklarer at omfanget spænder fra telefon- og hotelregninger hele vejen til Amazon-fakturaer. Derudover kan fakturaer og kvitteringer importeres fra forskellige e-mail indbakker via scanning fra app. Mulighederne for at automatisere importen af bilag fra cloud-baserede systemer, dokumenthåndteringsprogrammer, faktureringsprogrammer og andre løsninger gør servicen komplet.

Alle bilag og dokumenter er tilgængelige på et centralt cloud-baseret bilagssystem. Der kan alle bilag organiseres nemt og intuitivt via webbrowseren. Ud fra kriterier kan valgte bilag synkroniseres efter en række muligheder; afhængigt af individuelle workflows. Disse muligheder inkluderer Dinero, hvor alle fakturaer og kvitteringer, som er nødvendige for bogføringen, automatisk overføres til regnskabsprogrammet.

Eksempel:

Glem alt om det traditionelle login til utallige portaler og saml i stedet de nødvendige bilag til bogføring helt automatisk med GetMyInvoices! Indtast dine adgangsoplysninger til de forskellige programmer én gang i faktureringsløsningen, specificér hvad du vil hente og i hvilke tidsintervaller – så tager softwaren sig sikkert af de relevante rutiner.

GetMyInvoices skal blot linkes op med Dinero i backenden med et par få simple steps. Efterfølgende vil de valgte bilag tilføjes til Dinero med det samme og være tilgængelige for dig og mulige at tilføje til dine konti.

Fordele:

  • Automatiseret indsamling af alle ind- og udgående fakturaer såvel som andre bilag
  • Alle bilag samlet ét sted
  • Komplet dokumentation
  • Konstant og lokationsuafhængig tilgængelighed til bilag
  • Sikker arkivering af bilag
  • Brugervenligt system via. webbrowseren
  • Automatisk hub-feature for udvalgte bilag
  • Forkortet tid på bearbejdning af fakturaer
  • Mere tid til kerneopgaver og forpligtelser.

GetMyInvoices & Dinero – en smart kombination

GetMyInvoices og Dinero repræsenterer et stærkt team, der sikrer, at du altid har et opdateret overblik over dine fakturaer. Om du bruger en computer eller mobil, sørger cloud’en for, at du altid kan holde øje med det hele. I øvrigt bliver gennemløbstiden for fakturaer mindre, hvilket betyder, at du nemmere kan drage fordel af rabatter. Det betaler sig ikke kun i “kolde kontanter” – risikoen for fejl er samtidigt lavere og dit arbejde mindre.
Med GetMyInvoices og Dinero kan du slå din bogføring på autopilot og bruge mere tid på dine ideér.

Sådan binder du systemerne sammen

  1. Tryk: “ADD SYNC ACCOUNT” i øverste højre hjørne
GetMyInvoices

2. Vælg: “Dinero”

image004

3. Indtast Dinero API-nøgle

Indtast Dinero API

Support af integration

service@getmyinvoices.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram