Erhvervslån

Ansøg om et erhvervslån direkte i Dinero - Og få pengene udbetalt samme dag.

Qred logo

Support af integration

support@qred.dk

Om erhvervslån med Qred

Mange virksomhedsejere oplever en gang imellem at have brug for ekstra likviditet til at kunne få det til at hænge sammen i virksomheden. Det kan være en fotografs kamera, der brænder sammen, når håndværkeren skal lægge ud for materialer, når massørens massagebriks er mørnet, eller når vinduespudseren trænger til en ny bil.

Et erhvervslån fra Qred giver virksomhedsejere mulighed for at handle hurtigere. Qred tilbyder erhvervslån op til 2.000.000 kr., og de bestræber sig altid på at kontakte dig indenfor en time, samt at du får pengene udbetalt samme dag.

Hvordan fungerer et erhvervslån fra Qred?

Qreds erhvervslån er skabt til iværksættere. Der er derfor tænkt på, at det skal være let at forstå og uden uforståelige bank-begreber.

Du betaler hver måned et fast beløb. Det fordeles på dit månedsgebyr samt på afdrag af lånet. Dit månedsgebyr er det eneste, du betaler for at have lånet. Der er altså ingen skjulte gebyr eller indviklede afgifter.

Skulle du en måned få betaling for en større opgave, kan du altid vælge at betale lånet ud. Du betaler alene for de måneder, du bruger lånet. Månedsgebyret er individuelt og betales første gang efter 30 dage sammen med et afdrag på hovedstolen.

Faktura på lånet vil du modtage ca. 10 dage før hvert forfald.

Ansøg om et erhvervslån 

  • Ansøgningen er uforpligtende
  • Ansøgningen er gratis
  • Ansøgningen tager et minut

Hvordan ansøger du 

Du kan ansøge direkte gennem Dinero her. Herefter vil Qreds kundeservice ringe til dig for en kort samtale, og derefter vil der blive foretaget en kreditvurdering, og du vil få svar på ansøgningen.

  • Ansøg på et minut
  • Få et tilbud inden for en time
  • Få udbetaling samme dag

Hvem kan ansøge

Alle danske virksomheder kan ansøge om et lån, aktieselskaber, anpartsselskaber, interessentselskaber, enkeltmandsvirksomhed og personlig ejet mindre virksomheder.

Qred foretager altid en individuel kreditvurdering af virksomheden.

For at sende en ansøgning spiller det ingen rolle om virksomheden er ny eller gammel. Qred har hjulpet virksomheder på tværs af alle brancher.

Bogføring af lånet i Dinero

Har du fået et lån via Qred? I denne guide kan ud se, hvordan du bogfører det i dit Dinero regnskab.

Support af integration

support@qred.dk

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram