Integration til Erhvervslån

Ansøg om et erhvervslån direkte i Dinero og få et svar inden for 24 timer.

Qred logo

Anmeldelser

For support kontakt support@qred.dk

Om erhvervslån via Qred

Mange virksomheder oplever på et tidspunkt, at de har brug for penge nu, så virksomheden kan køre videre: Når fotografens kamera brænder sammen. Når restaurantejerens ovn ikke længere bliver varm. Eller når massørens massagebriks er mørnet og helt færdig.

Erhvervslån via Qred er en ny måde at låne penge på. Som virksomhedsejer kan du ansøge om lån på op til 500.000 kroner. Du får normalt svar på din ansøgning indenfor en time, og pengene udbetales samme dag.

Du betaler ét fast beløb hver måned, og der er ingen skjulte gebyrer eller uforståelige afgifter.

Du kan når som helst tilbagebetale hele beløbet uden yderligere omkostninger. Hos Qred betaler du kun for lånet i de måneder, du rent faktisk har det. Månedsafgiften er individuel. For hver påbegyndt måned betaler du månedsafgiften samt afdrag på selve hovedstolen.

Ansøg om et erhvervslån: 

  • Det er gratis at ansøge
  • Intet oprettelsesgebyr
  • Ingen skjulte afgifter
  • Ingen binding.

Hvordan ansøger du:  

Du skal blot ansøge om et lån gennem Dinero. Derefter vil Qreds sagsbehandlere sørge for resten og se, om de kan hjælpe din virksomhed. 

  • Ansøg på et minut
  • Få et tilbud inden for en time
  • Få udbetaling samme dag. 

Hvem kan ansøge: 

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder, interessentselskaber og iværksætterselskaber kan ansøge om et lån.

Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille – og Qred har hjulpet virksomheder i alle brancher. Qred foretager en individuel vurdering af alle virksomheder.

Det vigtigste for Qred er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept, og at dygtige iværksættere står bag virksomheden. 

Bogføring af lånet i Dinero

Har du fået et lån via Qred? I denne guide kan ud se, hvordan du bogfører det i dit Dinero regnskab.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram