Spring til indholdet

HubBroker – Automatisk rykker

Baseret på 0 anmeldelser

tilbage til oversigten

Med Automatisk Rykker til dinero har du mulighed for at definere din rykkerprocedure for alle eller udvalgte kunder.

Du kan angive din ønskede frekvens for rykkerproceduren – HubBroker App’en kan sende op til 3 rykkere på de dage du angiver, efter en faktura er forfalden. Ligeledes kan du vælge, om du ønsker at blive orienteret, inden rykkeren sendes til din kunde.

Med HubBroker App’en har du mulighed for at fremsende rykkere via e-mail, EAN (digitalt) eller SMS. Du kan vælge en standard rykker tekst eller danne din personlige tekst for rykkere til dine kunder.

HubBroker App’en gør det også muligt at samle flere rykkere til samme kunde i en udsendelse og for at danne en fakturakladde i Dinero baseret på antallet af rykkere i en given periode.

Funktioner

  • Automatisk fremsendelse af rykkere med eller uden vedhæftning af den originale faktura til samtlige eller udvalgte kunder/kundegrupper
  • At godkende rykkere til udvalgte kunder/kundegrupper
  • At sende rykkere via egen e-mail eller via standard HubBroker e-mail adresse (noreply@hubbbroker.net)
  • At sende digitale rykkere til dine kunder via PEPPOL/NemHandel
  • At sende rykkere til dine kunder via SMS
  • Automatisk modtagelse af underretninger (Positive og/eller Negative e-mail notifikationer)
  • Send rykkere i realtid, dagligt eller ugentligt.

For at integrere med Dinero, skal du bruge følgende link.

1. Generel konfigurering af app’en automatisk faktura rykker til Dinero.

2. Angivelse af Dinero kontoen som app’en er sat op til.

3. Angivelse af de kunder som er aktiveret og derved omfattet af den automatisk faktura rykker proces fra Dinero. Mulighed for at se status på de kunder i Dinero som er aktiveret og dem som ikke er aktiveret. Mulighed for at redigere den enkelte reminder til kunden – ved at trykke på klokke ikonet.

4. Avanceret konfiguration mulighed i forhold fra hvornår skal app’en starte samt om der skal laves en faktura vedr. rykkergebyr.

5. Avanceret konfiguration mulighed i forhold til afsenderID ved elektronisk fakturarykker til det offentlige samt bank detaljer.

6. Mulighed for at aktivere de enkelte rykker metoder i app’en samt konfigurering af tekst. Konfigurering at antal dage efter fakturaen er forfald før den automatiske rykker/påmindelse skal udsendes til aktiveret kunder.

7. Angivelse af ønsket omfang af notificering.’

Pris: Gratis oprettelse og gratis abonnement ved standard fremsendelse.

Abonnement fra kr. 275/mdr. for 100 elektroniske transaktioner ved digitale rykkere til det offentlige kunder via PEPPOL/NemHandel

Kontakt os på 25943777 for at høre mere.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?