Spring til indholdet

Lunar Way

Baseret på 2 anmeldelser

tilbage til oversigten

Om Lunar Way

Lunar Way Business er en 100% digital banking løsning til dig som er iværksætter, erhvervsdrivende, konsulent eller freelancer. Vi har udviklet Lunar Way Business til dig, der gerne vil bruge mere tid på udviklingen af din virksomhed og mindre tid på at håndtere økonomien.
Vores opgave er at stille en lækker app og en sikker konto til rådighed. Vi hjælper derigennem med at gøre det hurtigere, lettere og langt mere gennemskueligt at håndtere dine penge.
Udover alle fordelene som du får ved Lunar Way Business, er det muligt at integrere din Business konto med Danmarks smarteste regnskabssystem, Dinero. Ligesom Lunar Way Business er Dinero en 100% digital service, der sørger for, at du nemt og hurtigt kan sende fakturaer, bogføre dine bilag og gemme alle dine kvitteringer digitalt.

Det får du

 • Automatisk overførsel af transaktioner til Dinero kassekladde i realtime
 • Mulighed for nemt og enkelt at bogføre i kassekladden
 • Pay My Bill – Betal dine regninger på få sekunder. Alt hvad du behøver er at sende et billede af regningen til os.
 • Altid gratis straksoverførsler.
 • Transaktionsliste – Skab et hurtigt overblik over dit forbrug.
 • Digital onboarding og transparente priser. Ingen urimelige krav.
 • Vi hjælper dig – ‘best in class’ support på under 2 minutter direkte i Lunar Way Business app’en

Så smart bliver din økonomi

Nu er det farvel til rudekuverter, lange korrespondancer med banken og papirbunker der hober sig op på skrivebordet. Din økonomi bliver fra nu af 100% digital og de besværlige ting, som du før brugte unødig tid på, kan nu klares helt enkelt i app’en.

Sådan integrerer du Dinero med Lunar Way Business

Lunar Way bliver benyttet af mange Dinero kunder – med god grund.
Opsætningen er simpel og nem at forstå.​ ​Klik her for at oprette dig hos Lunar Way​. For at starte med at sende transaktioner automatisk mellem din bankkonto eller dit Lunar Way kort og til Dinero, skal du gøre følgende:

 1. Vælg produktsiden i Lunar Way Business
 2. Vælg “Dinero” og tryk på “Forbind”
 3. Derefter åbner siden, hvor du skal angive dit Dinero virksomheds-ID og Dinero API-nøgle
 4. Dinero virksomheds-ID finder du ved at logge ind til Dinero og gå ned til bunden af skærmen. Kopier eller noter dit Dinero virksomheds-ID og sæt det ind.
 5. Dinero API-nøglen skal du generere i Dinero. Ved at klikke på “Hjælp til at finde din API-nøgle” i Lunar Way Business, bliver du guidet af Dinero til, hvordan du kan generere en API-nøgle ved at trykke “Ny API-nøgle”. Giv API-nøglen en beskrivelse (Fx “Lunar Way”) og tryk “Opret API-nøgle”.
 6. Du har nu genereret din Dinero API-nøgle, som du kan kopiere direkte ind i Lunar Way.
 7. Vælg forbind med Dinero. Din virksomhed er nu integreret mellem Lunar Way og Dinero.
 8. Dine transaktioner vil herfra automatisk blive sendt til Dinero og bogført, hver gang der går penge ind eller ud af din konto.

Skal din økonomi også være enkel, smart og 100% digital? Prøv Lunar Way Business og integrér ​app’en med Dinero. Klik her

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?