Pleo

Synkroniserer al din transaktionsdata automatisk og samler det hele et sted.

Pleo

Support af integration

support@pleo.io

Om Pleo & integrationen

Pleo automatiserer processerne omkring din udgiftsrapportering – fra køb til bogføring. Det betyder at medarbejdere skal bruge mindre tid på kvitteringsadministration og rapportering, og derfor kan bruge mere tid på at udføre deres arbejde.

Vil du i gang? Så kan du gå til ’Settings’ i Pleo og vælge Dinero på listen over økonomisystemer. Sæt herefter din modkonto fra Dinero op i Pleo og gør det samme med dine momskoder. Så er du køreklar.

Med Pleo kan dine medarbejdere købe de ting, de har brug for at løse deres arbejdsopgaver med deres eget Pleo Mastercard. Kvitteringer indfanges i købsøjeblikket, al transaktionsdata indsamles via kortet, og udgiften bliver automatisk kategoriseret og matchet med kvitteringen, hvilket gør udgiftsrapporteringen til en leg.

I Pleos app kan administrator følge virksomhedens udgifter i realtid, nemt og øjeblikkeligt ændre medarbejdernes individuelle forbrugsgrænser, bestille nye kort, se detaljeret analyse og eksportere deres udgifter til Dinero.

Med integrationen til Dinero kan den økonomiansvarlige let sætte virksomhedens kontoplan fra Dinero op i Pleo, så udgifter nemt kan eksporteres. Med Pleos skræddersyede Dinero-eksport får du en CSV med Dineros opsætning, en Excel-fil, samt en folder med billeder af alle kvitteringer, som matcher transaktionsnumre fra CSV’en. I CSV’en og Excel-filen er der også direkte links til alle kvitteringer.

Pleo fokuserer på at gøre brugeroplevelsen så let og gennemskuelig som muligt, samtidig med at administratorer kan bevare overblikket og forblive i kontrol.

Pleos løsning inkluderer:

Hurtig opstart

Kom hurtigt i gang med Pleo. Når du er igennem vores verifikationsproces, sætter du bare penge ind på din Pleo-konto, inviterer dine medarbejdere og bestiller kort.  

Et moderne firmakort

Med få klik kan du give dine medarbejdere et Pleo kort med individuelle forbrugsgrænser, som du bestemmer. Stop de ineffektive ud-af-lommen-betalinger og slip for de delte firmakort.

Slut med papirkvitteringer

Medarbejdere får en notifikation i det øjeblik, de foretager et køb, hvorefter kvitteringen indfanges igennem kameraet i deres telefon med et enkelt klik.

Automatiser alle udgiftsrapporterne

Match automatisk kvitteringerne fra dit Pleo-kort med den rette data, transaktion, kategori og det konkrete projekt. Slip for de manuelle processer og papirarbejdet.

Kontroller og forstå jeres forbrug i realtid

Vælg selv dine medarbejderes individuelle forbrugsgrænser, så du kan føle dig tryg. Sæt for eksempel en grænse per måned, per transaktion eller totalbeløb medarbejderen kan bruge.

Følg din virksomheds forbrug i realtid og undgå ubehagelige overraskelser ved månedens udgang.

Gør bogføring simpelt

Forbind Pleo med Dinero og synkroniser al din transaktionsdata og kvitteringer automatisk. Saml det hele ét sted, og undgå tidskrævende arbejde og fejl som dobbeltrapporteringer.

Adgang for alle

Skræddersyet adgang for administratorer, medarbejdere, managers og eksterne bogholdere, så dine medarbejdere kun har adgang til de nødvendige funktionaliteter.

Pleo udgifter
Pleo indstillinger
Pleo kategorier

Opsætningen er simpel: Gå til ’settings’ i Pleo og vælg Dinero på listen over økonomisystemer. Sæt herefter din modkonto fra Dinero op i Pleo sammen med dine momskoder. Så er du køreklar!

Support af integration

support@pleo.io

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram