PrestaShop

Se dine muligheder for at integrere din webshop til Dinero, så du kan spare tid på bogføringen.

PrestaShop

Hvis du har en PrestaShop webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om PrestaShop – herunder hvad der er fordele og ulemper, samt hvilke muligheder du har for at integrere din PrestaShop-webshop med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er PrestaShop?

PrestaShops system minder på mange måder om Magento, der anses for at være webshop-systemernes formel 1 bil. PrestaShops webshop system kan en lille smule mindre end Magento, og er derfor også det mindre kompliceret. PrestaShops system kan med andre ord stort set alt, og er derfor et godt webshop-system til den ambitiøse webshop-ejer, der har store ambitioner for sin webshop. Det betyder dog også, at du kan komme til at bruge rigtig mange penge på udvikler/programmør timer, da det kræver tid at sætte sig ind i tingene.

Systemet er Open Source, hvilket betyder, at du selv skal sørge for hosting af din webshop (at andre holder din webshop online).

PrestaShop er et plug-in, som du nemt kan downloade og installere. Plug-in’et er gratis, og koster først penge, hvis du køber designs og yderligere plug-ins.

PrestaShop er bedst til mellemstore- og store webshops.

Fordele og ulemper ved PrestaShop

Fordele:

  • Med PrestaShop som webshop-system kan du stort set alt, og det giver dig store fordele, hvis du har høje ambitioner med din webshop.

Ulemper:

  • Fordelen kan også ende med at blive en ulempe for dig. Det kan ende med at blive dyrt i udviklertimer.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram