Spring til indholdet

Shopstart

Baseret på 1 anmeldelser

tilbage til oversigten

Shopstart er en morderne dansk webshop-tjeneste. Her kan små som store virksomheder lave en webshop nemt og billigt.

Webshoppen er hosted, så du skal altså ikke tænke på servere eller webhotel. Alt vedligeholdes for dig, så webshoppen altid er mobilvenlig, hurtig og sikker.

Nem at bruge

Med Shopstart får du hjælp til alle de ting, som normalt kan volde problemer i forbindelse med opstart af en webshop. Nye webshops er for eksempel udstyret med standard handelsbetingelser og der er oprettet fragt- og betalingsmuligheder. Der er desuden tilføjet et standard design som nemt kan udskiftes eller tilpasses.

Administrationen er rost af webshop-ejere for sin brugervenlighed og simplicitet. Her kan alle være med, uanset IT-evner. Det er for eksempel muligt at oprette en ny vare på få sekunder. Indtast blot et navn og en pris og tryk “Opret”. Varen er nu oprettet og kan tilpasses (billeder + beskrivelse). Hvis der ønskes flere muligheder kan disse tilføjes efterhånden som de bliver nødvendige. Det kunne for eksempel være mængderabatter, tilbud, varianter eller mere avancerede muligheder som individuelle momssatser, oversættelser/salg til udlandet o.l.

Hvis du ønsker at benytte eget domænenavn eller tage imod kreditkort / MobilePay betaling, er Shopstart klar med interaktive guides som gør opsætningen nem og hurtig. Ofte behøver du slet ikke forlade Shopstart administrationen.

Priser

Prisen hos Shopstart er opstarts-venlig, da den er afhængig af webshoppens omsætning. Der betales ganske simpelt 1% af omsætningen, dog mindst 49 DKK og maksimalt 499 DKK om måneden. Nye webshops starter altså ved kun 49 DKK/måned. Alle webshops, uanset månedlig betaling, får adgang til alle funktioner, tilføjelser, designs og dansk support.

Det er desuden en gratis at arbejde på sin webshop. Betaling starter først når shoppen lanceres.

Integration

Gennem integration med Dinero er det nemt og hurtigt overføre og bogføre de salg man har i sin webshop. Ydermere er det muligt at overføre alle bilag på én gang. Det gør med andre ord ikke noget, hvis du først kommer i gang med denne sammenkobling efter du har haft salg i din webshop.

Du finder integrationen hos Shopstart ved at logge ind i administrationen og trykke på “Indstillinger > Bogføringsmetoder”.

Tilføj Dinero i din webshop:

1. Tryk på “Indstillinger” i menuen til venstre
2. Tryk på “Bogføringsmetoder”
3. Vælg “Dinero” i type-vælgeren og følg vejledningen

Overfør salg fra Shopstart til Dinero:

1. Tryk på “Ordrer” i menuen til venstre
2. Tryk på “Funktioner” knappen ud for ordren som du vil overføre
3. Tryk “Gem”

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?