SkyViewCRM

Se al kommunikation med din kunde ét sted - Undgå dobbeltarbejde – Automatisk kunde-, tilbuds-, ordreoprettelse

skyviewcrmlogo

Support af integration

support@skyviewcrm.com

Om SkyViewCRM

SkyViewCRM gør det nemt at holde styr på kunder og salg, projekter og opgaver, så du sparer tid og undgår dobbeltarbejde.

Hvad får du med SkyViewCRM?

Med SkyViewCRM får du bl.a.:

  • Totalt overblik over kunden inkl. fakturering i Dinero
  • Automatisering, så dobbeltarbejde undgås
  • Kommunikation samlet ét sted

Start din salgsproces i SkyViewCRM med registrering af lead/emne. Du kan registrere telefonkald, dine møder, tilbud og opfølgning på tilbud.

Opret salgsmulighed/opportunity, konkretiser tilbuddet med pipeline, produkter fra prislisten, flette dine tilbud i Word, eller direkte til en mail med vedhæftet PDF.

Når din ordre er accepteret, kan du overføre kundens data til Dinero. Send ordren til Dinero som fakturakladde. Alt samlet på ét sted.

Du kan se hver enkelt kundes købshistorik og al kommunikation. Dermed kan du og dine kolleger til enhver tid give optimal og hurtig service til kunderne.

Når du har den første ordre, kan du løbende følge op på dine kunder. Derudover kan du udarbejde nye tilbud og holde øje med muligheder for nysalg, mersalg og opsalg, så du hele tiden får tilbudt hele produktporteføljen til alle og dermed fastholder kunden, mens du holder konkurrenterne på afstand.

SkyView er mere end et CRM

Når dit lead bliver til kunde, oprettes kunden automatisk i Dinero.

Dine sælgere kan se fakturaer i SkyViewCRM, så de ikke skal rodes ind i økonomidata i Dinero. Opdatering mellem SkyView og Dinero sker automatisk, så der er konstant overblik.

Hvordan kommer jeg i gang?

SkyViewCRM sørger for, at du er oprettet til at benytte integrationen til Dinero. Du kan både selv stå for opsætning eller få hjælp til at koble de to systemer sammen.

Kom i gang lige her.

Det kræver blot, at du er logget ind i SkyViewCRM. Derefter skal du indsætte et firma-id fra Dinero i SkyViewCRM. Når det er gjort, skal der gives tilladelse til, at data må overføres mellem systemerne.

Herefter skal du vælge “Synkronisér snarest muligt”, og dine kunder samt fakturaer vil være tilgængelige i SkyViewCRM inden for en time.

Support af integration

support@skyviewcrm.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram