Spring til indholdet

Integration til
Worklogger

Overfør dine godkendte timer til fakturaerne, vedhæft filer, bogfør direkte i Dinero og send fakturaer til kunder med ét klik.

Hvad kan Worklogger?

Med Worklogger fortæller de, at du har fuld kontrol over alt hvad der forgår i din virksomhed. Fra timeregistreringer, projekt kontering, kundehåndtering, fakturering, produkter og meget mere. Dette er et komplet program til så du får mere styr på virksomheden og mere tid til kunderne.

Bogfør og send fakturaer

Overfør godkendte timer til fakturaen, vedhæft filer, bogfør direkte i Dinero og send faktura til dine kunder med ét enkelt klik.

Spar tid og penge

Hele processen “fra tidsregistrering til fakturering til løn” er optimeret til ganske få klik. Derved kan du bruge din tid på det der er vigtigst for din virksomhed. LiveGEO giver dig et komplet overblik over alle dine medarbejderes færden i arbejdstiden. Så kan du altid dokumentere, hvem der har lavet hvad, hvor og hvornår!

Hvordan kommer jeg i gang?

Besøg Worklogger.dk og opret en gratis konto.

Har du problemer, sidder supporten klar til at hjælpe. De tilbyder fjernsupport direkte i Worklogger og hjælper dig i gennem alle processer.

Klik her hvis du vil se hvad Dinero kan tilbyde dig

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?