Nordjyske Bank

Nordjyske Bank er et dansk pengeinstitut i Nordjylland. Banken blev i sin nuværende form etableret i 2002 efter en fusion mellem Egnsbank Nord, der blev grundlagt i 1970 og Vendsyssel Bank, der blev grundlagt tilbage i 1929.

  • Læsetid: 2 min.

  • Sidst opdateret 10/03/2022

Forbind din konto i Nordjyske Bank med dit regnskab i Dinero – så kan du endnu nemmere se, om det bogførte stemmer med ind- og udbetalinger på din bankkonto.
Se, hvordan du forbinder Dinero med Nordjyske Bank.

Hvad er Nordjyske Bank?

Nordjyske Bank er en dansk lokalbank, der holder til i det Nordjyske. Banken har 25 filialer fordelt i hele Vendsyssel, og med hele 450 medarbejdere betjener den omkring 125.000 kunder.

I 2018 har Nordjyske Bank indgået kompagniskab med Ringkjøbing Landbobank, der har ført til en fusionering mellem de to institutter. Fusionen har på flere områder gjort Nordjyske Bank til en af de mest effektive banker i Danmark takket være et solidt kapitalfundament. De to fusionerende banker har igennem 25 år arbejdet tæt sammen, hvilket har gjort fusionen til et naturligt og ukompliceret træk.

Hvad tilbyder Nordjyske Bank?

I banken er kunderelationer og -tilfredshed en kernesten. Kunderne får her en kompetent, ordentlig og handlekraftig samarbejdspartner. Med fokus på den gode og fremtidsorienterede rådgivning, effektivitet og relationer arbejder banken for at bevare positionen som Nordjyllands bedste bank. Analysebureauet Voxmeter har nemlig kåret Nordjyske Bank som nummer 1 blandt alle nordjyske pengeinstitutter.

Som kunde får du de samme ydelser som hvilken som helst anden bank – lige fra boliglån og billån til finansiering og forsikring. Banken henvender sig både til private kunder såvel som erhvervskunder.

Og som privat- og erhvervskunde kan du gå i banken, lige når du vil. Banken tilbyder nemlig sine kunder en digital selvbetjening, hvor du med dit NemID logger dig på netbanken og dine bankkonti.

Du kan også gå i din virtuelle bank med din smartphone. Nordjyske Bank tilbyder ’Mobilbank Bank Privat’. Med få klik på din mobil kan du hvor som helst få et overblik over dine bankkonti, ligesom du hurtigt og let kan overføre penge mellem dine konti, overføre til en anden bankkonto og betale regninger via din mobil. Det kræver kun, at du downloader Mobilbank Privat-appen på Google Play eller i App Store.

Få gode råd om din økonomi

I Nordjyske Bank kan du altid booke et uforpligtende møde med en af bankens medarbejdere. Så I kan drøfte om, du skal skifte over i banken, hvis du ikke allerede er kunde. Rådgivningen er i fokus – og det er også en af grundene til, at banken tre gange om året udsender magasinet ’Pengenyt’, der tager pulsen på privatøkonomien. I magasinet kan du læse brugbare artikler om alt fra pension, bolig og arv til skat og lån. Her kan du blive meget klogere på, hvad der rør sig i din privatøkonomi, og hvordan du bedst sikrer dig bedst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan hæve op til 10.000 DKK i bankens åbningstid.

Ja, det gør det. Deres adresse er Jernbanegade 4.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram