Spar Nord Bank

Spar Nord Bank er en landsdækkende bankkæde, som dog er solidt funderet i den nordjyske del af Danmark. Spar Nord Bank kan bryste sig af at være Danmarks sjettestørste bank, og dens historie går helt tilbage til 1824.

 • Læsetid: under 2 min.

 • Sidst opdateret 23/07/2021

Forbind din konto i Spar Nord Bank med dit regnskab i Dinero – så kan du endnu nemmere se, om det bogførte stemmer med ind- og udbetalinger på din bankkonto.
Se, hvordan du forbinder Dinero med Spar Nord Bank.

Hvad er Spar Nord Bank?

Er du nordjyde, kender du helt sikkert til Spar Nord Bank. Banken har adskillige filialer rundt omkring i det nordjyske, og banken har sit hovedsæde i Aalborg. Inden for nyere tid har banken spredt sig til andre dele af landet, og bankens visioner stopper ikke her. Spar Nord Bank er blevet en landsdækkende bank, som gerne vil være endnu større.

Du finder Spar Nord Banks hovedsæde i Aalborg, hvor der også er op til flere filialer. På landsplan har banken mere end 70 lokale filialer, og banken beskæftiger i dag mere end 1400 medarbejdere fordelt over hele landet.

Hvad kan du få som kunde hos Spar Nord Bank?

Når du er kunde, kan du få fingrene i mange forskellige produkter og fordele. Bankens størrelse gør, at der er kommet mange af de nyeste og mest moderne produkter på hylderne, og det kan du som kunde nyde godt af.

Hos banken kan du oprette alle de klassiske konti som opsparingskonto og lønkonto, og du kan naturligvis optage forskellige former for lån, som eksempelvis forbrugslån og boliglån. Skal du ud at rejse, har de også en service, der går på rejsevaluta, og mangler du kort i din pung, kan du naturligvis også få oprettet kreditkort.

Arbejder du som skolelærer, kan du sågar også oprette en klassekonto. Her kan du administrere alle de penge, som klassen samler sammen, og forrente dem på fornuftig vis på den såkaldte klassekonto. Mulighederne er mange hos Spar Nord Bank – både når det kommer til de klassiske bankydelser og de mere moderne af slagsen.

Vil du gerne være StjernePLUS kunde?

Som de fleste andre danske banker belønner Spar Nord Bank også sine loyale kunder, som gør brug af mange af bankens produkter og services. Bliver du StjernePLUS kunde, får du adgang til en række VIP-fordele. Du får blandt andet:

 • Fuld rejseforsikring til dig og din familie
 • Ingen gebyrer – hverken på valutaveksling eller nye kreditkort
 • Fordelagtige billån
 • Adgang til VIP-lounges i mere end 800 lufthavne rundt omkring i verden

Hvordan bliver du StjernePLUS kunde?

Hvis du gerne vil være StjernePLUS kunde, skal du anvende mindst tre ud af de fem følgende produkter hos banken:

 • Lån for minimum 100.000 kr. (gælder kun udvalgte låntyper)
 • Pension eller pensionsforsikring for minimum 100.000 kr. gennem Letpension
 • Boliglån på minimum 100.000 kr. (enten i Spar Nord Bank eller hos Totalkredit)
 • Forsikringer gennem Privatsikring (du skal som minimum tegne både indbo- og ulykkesforsikring)
 • Investeringer for minimum 100.000 kr. (kan bestå af indestående eller frie depoter)

Hvis du vil læse om en lignende bank, Saxo Bank, klik her

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram