Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

YouTube

YouTube et er medie hvorpå man kan dele videoer, se videoer, kommentere og interagere med andre brugere. I Danmark er mediet det fjerdestørste medie.

Hvad er YouTube?

YouTube er et amerikansk video-deling medie ejet af Google. På mediet kan du uploade, se, kommentere og interagere, dele alverdens typer af videoer. Af disse årsager ses det også som et socialt medie.

Mediet er det fjerdestørste sociale medie i Danmark, lige efter Instagram og Snapchat. Det er dog hver at bemærke at især den yngre generation bruger mediet, hvor næsten halvdelen af de danske 16-24 årige er brugere.

Markedsføring på YouTube

YouTube kan være et utrolig stærkt medie til markedsføring. Man kan eksempelvis give gode råd indenfor sit fag, det kunne f.eks. være videoer om håndværksinstruktioner eller lignende.
Udover muligheden for at lægge videoer op selv, er det også muligt at lave reklame inden, under og efter videoerne der vises.

Hvorfor have en bruger på mediet?

En årsag til at have en bruger på Youtube kan være ovenstående nævnte markedsføringsmuligheder og så koster det desuden ikke noget at have en bruger. Du vil derfor have en mulighed for at vise dine kunder og mulige nye kunder, noget gratis videoindhold.

Så kan det være du tænker: “hvorfor ikke bare lægge det op på Facebook?”.
Her må svaret være at det ene ikke behøver udelukke det andet. Som nævnt er især den yngre generation meget aktive på YouTube. Skal du ramme denne målgruppe kan det derfor være en rigtig god ide at have opbygget en stærk profil/bruger på mediet.

Se Dineros kanal her

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Sidst opdateret: 28/11/2019

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?