Bankafstemning - hvordan afstemmer jeg banken?

Opret gratis konto

Bankafstemning – hvordan afstemmer jeg banken?

Stemmer din bankkonto i Dinero ikke med det, der står på din bank?

Så skal du ind og finde fejlen mellem, hvad der rent faktisk er trukket/indsat i banken, og hvad du har bogført. I daglig tale kaldes dette en bankafstemning. Bankafstemning er noget af det vigtigste, fordi det er indikator på, at du har fået alt bogført. Stemmer banken i Dinero med det, der også står på din bankkonto, når du logger ind på din bankkonto – så kan du være helt rolig.

Vi vil rigtig gerne lave en smart bankafstemning til jer, men afventer p.t. at bankerne åbner op, så vi kan gøre det endnu smartere, end man før har set. Derfor skal du lige nu gøre det manuelt. Nedenfor kan du se, hvordan du gør det.

Se, hvordan du laver en bankafstemning her: