Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger

 • Læsetid: under 2 min.

 • Sidst opdateret 17/06/2022


Ekstra firma/virksomhed:

Har du flere firmaer, du gerne vil have oprettet på den samme bruger i Dinero? Så er du kommet til rette sted. Det er nemlig muligt at have flere firmaer i Dinero på det samme login.

Det fører os så til de næste spørgsmål:

 1. Kan jeg så nøjes med at købe et Dinero Pro-abonnement, der så vil give Pro adgang til alle mine virksomheder?
  Hertil er svaret: Nej. Du skal købe Pro til hver enkelt virksomhed, selvom de er på det samme login. Vi har gjort det her for en ekstra service, så du slipper for flere log-ins.

2. Kan jeg have et firma, der er Pro, og ét, som er Starter (gratis) på samme log-in?
Ja – sagtens. Det, der skal være gratis, skal du blot oprette som vist nedenfor. Så får du dine 30 gratis prøvedage som Dinero Pro. Efter de 30 dage overgår du automatisk til Dinero Starter.

Lad os komme i gang. 😊

 1. Det er supernemt at oprette et ekstra firma i Dinero. Du kan gøre det under: Konto (figuren i toppen) → Min kontoFirmaer.

  Opret ekstra firma dinero

  Firmaer du er tilknyttet

  Herefter skal du indtaste dine firmaoplysninger, som du enten kan gøre ved at hente oplysninger fra CVR eller indtaste oplysningerne manuelt.

  Nu er du næsten i mål. Du skal nu blot indtaste perioden for dit regnskabsår samt angive, hvornår du skal afregne moms.

  Slutteligt trykker du på Opret Regnskabsår, og herefter er det nye firma oprettet.

  Regnskabsår om momsafregning

 2. Klik på firmanavnet øverst i venstre hjørne → Herefter vil en oversigt over dine firmaer komme frem → Før musen ned på det firma, du vil skifte til → Tryk på det regnskabsår du vil ind i.

   

  Skift mellem virksomheder i Dinero

Tips & bonusinfo: 

 • Kan jeg slette firmaer? Ja, det kan du godt. Men vær opmærksom på, at data slettes og IKKE kan genskabes. Se her, hvordan du gør.
 • Kan jeg ændre den mail, jeg logger ind med? Ja, det kan du godt. Se her, hvordan du gør.
 • Er der begrænsninger på, hvor mange firmaer jeg kan have på den samme bruger? Nej, det er der ikke. Du kan have alle dem, du vil – men husk, at Pro-licensen kun gælder pr. firma.
 • Hvis du vil have samlet firmaer på én konto/bruger, skal du kontakte support. Så hjælper de dig med at samle dem. Du skal dog fremvise dokumentation på ejerskab af firmaerne.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram