Sidst opdateret 14/03/2019

Ekstra firma/virksomhed – Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger

Ekstra firma/virksomhed:
Har du flere firmaer, du gerne vil have oprettet på den samme bruger i Dinero? Så er du kommet til rette sted. Det er nemlig muligt at have flere firmaer i Dinero på det samme login.

Det fører os så til de næste spørgsmål:

1. Kan jeg så nøjes med at købe et Dinero Pro-abonnement, der så vil give Pro adgang til alle mine virksomheder?
    Hertil er svaret: Nej. Du skal købe Pro til hver enkelt virksomhed, selvom de er på det samme login. Vi har gjort det her for en ekstra service, så du slipper for flere log-ins.
  2. Kan jeg have et firma, der er Pro, og ét, som er Starter (gratis) på samme log-in?
    JA – sagtens. Det, der skal være gratis, skal du blot oprette som vist nedenfor – og få dine 10 gratis dage som Dinero Pro. Efter de 10 dage overgår du automatisk til Dinero Starter.

Lad os komme i gang 🙂

Det er supernemt at oprette et ekstra firma i Dinero. Du kan gøre det under: Konto (figuren i toppen) –> Min konto –> Nyt firma.

Herefter skal du indtaste dine firmaoplysninger, som du enten kan gøre ved at hente oplysninger fra CVR eller indtaste oplysningerne manuelt.

Nu er du næsten i mål. Du skal nu blot indtaste perioden for dit regnskabsår samt angive, hvornår du skal afregne moms.

Slutteligt trykker du på “Opret Regnskabsår”, og herefter er det nye firma oprettet.

Klik på firmanavnet øverst i venstre hjørne –> Herefter vil en oversigt over dine firmaer komme frem –> Før musen ned på det firma, du vil skifte til –> Tryk på det regnskabsår du vil ind i.

Tips & bonusinfo:

• Kan jeg slette firmaer? JA, det kan du godt. Men vær opmærksom på, at data slettes og IKKE kan genskabes. Se her, hvordan du gør.
  • Kan jeg ændre den mail jeg logger ind med? JA, det kan du godt. Se her, hvordan du gør.
  • Er der begrænsninger på, hvor mange firmaer jeg kan have på den samme bruger? Nej, det er der ikke. Du kan have alle dem du vil – men husk, at Pro kun gælder pr. firma. Du er velkommen til at have ét Pro og to på vores gratis version, på den samme bruger.