Ekstra firma/virksomhed - Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger i Dinero
Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap? Så vil vi elske at høre fra dig.

X

Opret gratis konto

Ekstra firma/virksomhed – Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger i Dinero

Har du flere firmaer, du gerne vil have oprettet på den samme bruger i Dinero? Så er du kommet til rette sted. Det er nemlig muligt at have flere firmaer i Dinero på det samme login.

Det fører os så til de næste spørgsmål:

1. Kan jeg så nøjes med at købe et Dinero Pro-abonnement, der så vil give Pro adgang til alle mine virksomheder?
    Hertil er svaret: Nej. Du skal købe Pro til hver enkelt virksomhed, selvom de er på det samme login. Vi har gjort det her for en ekstra service, så du slipper for flere log-ins.
  2. Kan jeg have et firma, der er Pro, og ét, som er Starter (gratis) på samme log-in?
    JA – sagtens. Det, der skal være gratis, skal du blot oprette som vist nedenfor – og få dine 10 gratis dage som Dinero Pro. Efter de 10 dage overgår du automatisk til Dinero Starter.

Lad os komme i gang :-)

Tips & bonusinfo:

• Kan jeg slette firmaer? JA, det kan du godt. Men vær opmærksom på, at data slettes og IKKE kan genskabes. Se her, hvordan du gør.
  • Kan jeg ændre den mail jeg logger ind med? JA, det kan du godt. Se her, hvordan du gør.
  • Er der begrænsninger på, hvor mange firmaer jeg kan have på den samme bruger? Nej, det er der ikke. Du kan have alle dem du vil – men husk, at Pro kun gælder pr. firma. Du er velkommen til at have ét Pro og to på vores gratis version, på den samme bruger.