Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger

• Læsetid: 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Ekstra firma/virksomhed:

Har du flere firmaer, som du gerne vil have oprettet på den samme bruger i Dinero? Så er du kommet til rette sted. Det er nemlig muligt at have flere firmaer i Dinero på det samme login.

Det fører os så til de næste spørgsmål:

1. Kan jeg så nøjes med at købe et Dinero Pro-abonnement, der så vil give Pro adgang til alle mine virksomheder?
    Hertil er svaret: Nej, du skal købe Pro abonnement til hvert firma, som er oprettet på dit login. Men du får en mængderabat på 33% på de ekstra firmaer, som du har oprettet. Rabatkoden kan du bruge, hvis du minimum har et firma med Dinero Pro og ønsker Pro abonnement på dine andre firmaer oprettet på samme login.

Hvis du har mulighed for at benytte vores mængderabat vil du få vist et banner med en rabatkode under Konto Firmaer. Her skal du kopiere rabatkoden og benytte den ved betalingsflowet, når du opgraderer til Pro abonnement.
  2. Kan jeg have et firma, der er Pro, og ét, som er Starter (gratis) på samme log-in? Ja – sagtens.
    Det, der skal være gratis, skal du blot oprette som vist nedenfor. Så får du dine 30 gratis prøvedage som Dinero Pro. Efter de 30 dage overgår du automatisk til Dinero Starter.

Lad os komme i gang. 😊

Det er supernemt at oprette et ekstra firma i Dinero. Du kan gøre det under: Konto (figuren i toppen) → Min kontoFirmaer.

Opret ekstra firma dinero

Firmaer du er tilknyttet

Herefter skal du indtaste dine firmaoplysninger, som du enten kan gøre ved at hente oplysninger fra CVR eller indtaste oplysningerne manuelt.

Nu er du næsten i mål. Du skal nu blot indtaste perioden for dit regnskabsår samt angive, hvornår du skal afregne moms.

Slutteligt trykker du på Opret Regnskabsår, og herefter er det nye firma oprettet.

Regnskabsår om momsafregning

Klik på firmanavnet øverst i venstre hjørne → Herefter vil en oversigt over dine firmaer komme frem → Før musen ned på det firma, du vil skifte til → Tryk på det regnskabsår du vil ind i.

Skift mellem virksomheder i Dinero

Tips & bonusinfo

• Kan jeg slette firmaer? Ja, det kan du godt. Men vær opmærksom på, at data slettes og IKKE kan genskabes. Se her, hvordan du gør.
  • Kan jeg ændre den mail, jeg logger ind med? Ja, det kan du godt. Se her, hvordan du gør.
  • Er der begrænsninger på, hvor mange firmaer jeg kan have på den samme bruger? Nej, det er der ikke. Du kan have alle dem, du vil – men husk, at Pro-licensen kun gælder pr. firma.
  • Hvis du vil have samlet firmaer på én konto/bruger, skal du kontakte support. Så hjælper de dig med at samle dem. Du skal dog fremvise dokumentation på ejerskab af firmaerne.