Sidst opdateret 19/12/2018

Ekstra firma/virksomhed – Sådan opretter du et ekstra firma på den samme bruger

Har du flere firmaer, du gerne vil have oprettet på den samme bruger i Dinero? Så er du kommet til rette sted. Det er nemlig muligt at have flere firmaer i Dinero på det samme login.

Det fører os så til de næste spørgsmål:

1. Kan jeg så nøjes med at købe et Dinero Pro-abonnement, der så vil give Pro adgang til alle mine virksomheder?
    Hertil er svaret: Nej. Du skal købe Pro til hver enkelt virksomhed, selvom de er på det samme login. Vi har gjort det her for en ekstra service, så du slipper for flere log-ins.
  2. Kan jeg have et firma, der er Pro, og ét, som er Starter (gratis) på samme log-in?
    JA – sagtens. Det, der skal være gratis, skal du blot oprette som vist nedenfor – og få dine 10 gratis dage som Dinero Pro. Efter de 10 dage overgår du automatisk til Dinero Starter.

Lad os komme i gang 🙂

Det er supernemt at oprette et ekstra firma i Dinero. Du kan gøre det under: Konto (figuren i toppen) –> Min konto –> Nyt firma.

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 15.48.44

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 15.50.07

Herefter skal du indtaste dine firmaoplysninger, som du enten kan gøre ved at hente oplysninger fra CVR eller indtaste oplysningerne manuelt.

Nu er du næsten i mål. Du skal nu blot indtaste perioden for dit regnskabsår samt angive, hvornår du skal afregne moms.

Slutteligt trykker du på “Opret Regnskabsår”, og herefter er det nye firma oprettet.

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 15.59.59

Klik på firmanavnet øverst i venstre hjørne –> Herefter vil en oversigt over dine firmaer komme frem –> Før musen ned på det firma, du vil skifte til –> Tryk på det regnskabsår du vil ind i.

I nedenstående eksempel er vi ved at skifte til Dinero Regnskabsår ApS, regnskabsår 2017.

Skift mellem firmaer på bruger - Dinero

Tips & bonusinfo:

• Kan jeg slette firmaer? JA, det kan du godt. Men vær opmærksom på, at data slettes og IKKE kan genskabes. Se her, hvordan du gør.
  • Kan jeg ændre den mail jeg logger ind med? JA, det kan du godt. Se her, hvordan du gør.
  • Er der begrænsninger på, hvor mange firmaer jeg kan have på den samme bruger? Nej, det er der ikke. Du kan have alle dem du vil – men husk, at Pro kun gælder pr. firma. Du er velkommen til at have ét Pro og to på vores gratis version, på den samme bruger.