Få rating til din API integration

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 07/05/2019

API Integration:
Vi har nu introduceret et ratingsystem til vores store udvalg af API integration. Denne side er for dig som API-partner, der gerne vil lære mere om den nye løsning!
Efter mange forespørgsler fra vores fælles kunder og jer API-partnere, har vi udarbejdet et ratingsystem. Fra i dag kan vores fælles kunder derfor rate integrationen med jeres system!

API integration - rating

Hvordan får jeg nye kunder?

Vores integrationsside sorterer nu alle integrationerne efter rating. Det vil sige, at jo højere rating din integration har fået, desto højere vil du stå på listen. Det giver flest kunder til de bedste integrationer.

Vil du have en bedre rating til din integration, skal du sørge for at din integration virker rigtig godt og så maile dine kunder og spørge, om de vil give en rating.

API integration - ratings

Sådan laver du et link til dine kunder
Sådan laver du et direkte link til rating af din integration:

1. Gå ind på dinero.dk/integrationer/
  2. Klik ind på din egen integration
  3. Klik på “Bedøm denne integration”
  4. Kopiere URL’en som står i toppen af din browser, f.eks. https://dinero.dk/integrationer/ordrestyring/#rating-modal
  5. Send denne URL til dine kunder