Flyt din forening til Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Dinero har lavet et regnskabsprogram designet specifikt til foreninger.
I den version er kontoplanen lavet mere simpel og målrettet til foreninger – alt sammen for at gøre det lettere at lave jeres regnskab💪🏼

Ønsker du at få foreningens regnskab ind i Dinero, har vi her lavet en guide, så du kan få overført dit regnskab.

Vælg et af nedenstående scenarier for at læse mere.

Har du færdiggjort dit tidligere regnskab og ønsker at flytte det til Dinero?

Her skal du indtaste balancen pr. 31/12 i Dinero. Du skal starte med at hente din balance pr. 31/12 i dit tidligere regnskabsprogram.

Herefter skal du indtaste din balance i Dinero.
Klik på IndstillingerRegnskabsårMereRediger regnskabsårIndtast åbningsbalance.

Her indtastes alle tal i balancen fra seneste regnskabsår og når åbningsbalancen er indtastet, trykker du på Gem regnskabsår.

Du kan se den indtastede åbningsbalance ved at trykke på Regnskab Rapporter → Åbningsbalance.

I denne video forklarer vi også hvordan du får flyttet dit regnskab ind i Dinero som en ny åbningsbalance 😊

Står du midt i et regnskabsår, som endnu ikke er afsluttet, har du også mulighed for at flytte det til Dinero.

Når der flyttes regnskab midt i året, skal der indtastes en saldobalance (resultatopgørelse og balance), så både indtægter og udgifter for den første periode bliver overført til Dinero, samt din balance.

Ved flytningen af regnskab midt i året indtastes saldobalancen i kassekladde i Dinero med skæringsdatoen, f.eks. 30/6.

Du finder kassekladden ved at trykke Bogføring  Kassekladde.

Du kan give posteringen bilagsnr. 9999, så posteringen ikke indgår i de øvrige bilag i regnskabet. Når du har indtastet saldobalancen og den giver en balance på 0 DKK skal du bogføre din saldobalance ved at trykke Bogfør kassekladde.

I denne video forklarer vi, hvordan du midt i et regnskabsår flytter dit regnskab ind i Dinero som en ny saldobalance 😊

Tips & bonusinfo

• Ønsker du at se, hvordan Dinero fungerer, kan du tilmelde dig vores online webinar. Her gennemgår vi alle de basale funktioner i Dinero. Tilmeld dig her.
  • dinero.dk/foreninger finder du en masse guides, som kan hjælpe dig med at komme i gang.
  • Vi indtaster også din åbningsbalance helt gratis. Klik her.
  • Er du mere til en step by step guide, så tjek punkt 4 her.
  • Vi har lavet en oversigt over regler og krav for alle foreningstyper, hvor vi også gennemgår de fem typer foreninger hver for sig.