Sådan indtaster du dine bankoplysninger

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Inden du sender din første faktura ud, er det vigtigt, at du får indtastet dine kontooplysninger til din bankkonto. Ellers vil dine kunder ikke kunne betale deres regninger til dig.

Denne guide viser dig, hvordan du tilføjer dine kontooplysninger på din bankbeholdning i Dinero, så dine bankoplysninger vises på din faktura.

OBS! Hvis du har fået en ekstra erhvervsbank eller skifter bank, skal du oprette en NY beholdning i Dinero. Det kommer vi nærmere på i punkt 2 herunder 🙌🏼

For at indtaste sit konto- og registreringsnummer skal du tilgå Indstillinger (tandhjulet) øverst i højre hjørne → Fakturaindstillinger og herinde klikke på Rediger beholdning. 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er redigerbeholdning1.png

Når du har klikket på Rediger beholdning, vil en boks komme op (se billede nedenfor), hvor du her kan indtaste dine kontooplysninger.

Klik Gem beholdning.

Dine kontooplysninger vil nu fremgå nederst på din faktura i boksen med betalingsbetingelser.

Hvis du har fået en ekstra bankkonto eller har fået ny bank, er det vigtigt, at du opretter en ny beholdning i kontoplanen, så det bliver bogført separat fra din anden eller tidligere erhvervskonto i regnskabet.

Du opretter en ny beholdning ved at klikke på  RegnskabKontoplan.

 Når du er herinde, trykker du på knappen, Opret ny → Beholdning i listen af muligheder.

Likvide midler har kontonumre mellem 55000 og 55999. 55000 og 55040 er som standard brugt til din første bankkonto og kontanter/kasse.

Du kan eksempelvis give den nye bankkonto nr. 55010. Når du har udfyldt dine bankoplysninger trykker du på Godkend. 

Så er din nye bank oprettet i kontoplanen og du skal nu bogføre alle de banktransaktioner, som vedrører den nye erhvervsbank på denne beholdning, så det bliver holdt adskilt fra din evt. gamle eller anden bankkonto.

Nu er din nye bankbeholdning oprettet i Dinero og du kan begynde at bogføre på din nye erhvervsbank. Dine kontooplysninger vil også fremgå nederst på din faktura i boksen med betalingsbetingelser.

Vil du ikke længere have en bankkonto tilknyttet?

Så følg først step 3 og derefter step 5 i denne guide.

Tips & bonusinfo

  • Skal du også have IBAN- & SWIFT på dine fakturaer, hvis du sælger til udlandet? Så se her, hvordan du får det indsat.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram