Sådan ændrer du rente og rykkergebyr på dine salgsfakturaer

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Du skal ind og ændre dine betalingsbetingelser, hvilket gøres under dine fakturaindstillinger.

Dem finder du som vist nedenfor under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) → Fakturaindstillinger

Fakturaindstillinger

Du kan her ændre standard rykkergebyret og standard rykkerrenten.

Rykkergebyr

Tips og bonusinfo

• Der er regler for, hvor høj en rykkerrente og rykkergebyr du må tage. Det kan du læse mere om her.
  • Hvis du er i tvivl om, hvad dine betalingsbetingelser på fakturaen betyder, klik her.