Rente og rykkergebyr – Sådan ændrer du det på dine salgsfakturaer

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 10/05/2019

Rente og rykkergebyr – ændringer:

Du skal ind og ændre dine betalingsbetingelser, hvilket gøres under dine fakturaindstillinger.

Dem finder du som vist nedenfor under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) –> “Fakturaindstillinger”.

Du kan her ændre standard rykkergebyret og standard rykkerrenten.

Rykkergebyr

Tips og bonusinfo:

• Du kan i denne guide se, hvordan du vi udregner rykkerrenten på dine fakturaer,
  • Der er regler for, hvor høj en rykkerrente og rykkergebyr, du må tage. Det kan du læse mere om her.
  • Hvis du er i tvivl omkring hvad dine betalingsbetingelser på fakturaen betyder, klik her.