Sidst opdateret 06/03/2019

Åbningsbalance – Sådan ser du din åbningsbalance

I denne guide kan du se, hvorledes du ser din åbningsbalance.

Gå ind i Regnskabs mappen i højre hørne –> Rapport –> Åbningsbalance.

Herefter kommer åbningsbalancen frem.

Du har mulighed for at udskrive åbningsbalancen ved at klikke på “Udskriv” i højre side. Det er ligeledes muligt at downloade en excel-fil af åbningsbalancen.

Tips og bonusinfo

• I Dinero overføres din åbningsbalance automatisk mellem dine regnskabsår. Læs mere her.
  • Skal du i gang med at indtaste din åbningbalance, fordi du vil flytte dit regnskab til Dinero? Se her, hvordan du gør selv – eller få hjælp af os til at flytte det. Det er gratis – se mere her.
  • Vil du vide hvordan man retter i åbningsbalancen, klik her.