Hvordan overflyttes mine regnskabstal fra et regnskabsår til et andet?

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

I Dinero overfører vi automatisk dine regnskabstal (åbningsbalance) mellem to regnskabsår, som er oprettet i Dinero. Du kan derfor være helt rolig, da det hele sker automatisk.

De overflyttede tal kan du se under Regnskab Rapporter Åbningsbalance, hvis du er interesseret.

Mine tal overflyttes ikke fra sidste år?

Hvis ikke balancen overføres automatisk, kan du tjekke, om du er kommet til at slå det fra. Klik på Indstillinger (tandhjulet, øverst i højre hjørne) → Regnskabsår (f.eks. 2022) → MereRedigér regnskabsår

Klik på Indtast åbningsbalance, og sørg for, at der er sat hak i “Automatisk overførsel af åbningsbalance”.

Klik på Gem regnskabsår, og dine regnskabstal bliver automatisk overført ved hvert regnskabsår, så du slipper for at tænke på åbningsbalancen – det sker helt automatisk.

Selve overførslen af balancen er dynamisk, dvs. hvis du ændrer noget i et tidligere regnskabsår, så justeres den overførte balance.