Sådan ser du din kassebeholdning (kontanter)

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

En kassebeholdning er en fysisk kasse med kontanter i virksomheden, som du tæller op dagligt og bogfører i regnskabet. I Dineros kontoplan er det konto “55040 Kontanter (kasse)”.

Du kan se, hvad der er bogført på din kassebeholdning ved at trykke på RegnskabRapporterBalance. Her ruller du ned til kontoen 55040 – Kontanter (kasse).

Din kassebeholdning er en del af balancen i regnskabet. Klik her på Balance.

Hvis du gerne vil se de bogførte posteringer på konto “55040 Kontanter (kasse)”, kan du klikke på linjerne til højre for beløbet i balancen.

Tips & bonusinfo

• Har du flyttet penge fra din kassebeholdning til din erhvervskonto? Se, hvordan du bogfører det her
  • Stemmer din bank ikke? Se vores guide her
  • Skal du oprette flere likvide beholdninger i din kontoplan? Se her