Import af CSV-/bank-/Danløn-fil i Dinero

David Andersen Sidst opdateret: 23/05/2018
Den 25. juni 2014

Bemærk – import af filer til kassekladden er kun for Pro-brugere.

Hvordan importerer jeg en CSV-fil(er) i Dinero?
Det er superlet – se også videoen herunder.

Følgende CSV-filer har vi gjort klar til:

1. Bankfiler
  2. Danløn
  3. Andre

Hvis du prøver at importere andre filer, skal du overholde de regler, vi har sat op.
Altså skal du redigere i din CSV-fil (fx fra Teller) til vores regler.

Se eksempel her:

Regnskab -> Kassekladde -> Importer fil -> Importer CSV fil -> tryk på “Klik her for at downloade et eksempel på en korrekt formateret CSV-fil.”

.. eller klik her for at downloade eksempel-filen.

Hvordan du importerer en Danløn-fil kan du se i denne guide

Tjek nedenstående video, hvor vi importerer en bankfil