Import af filer til kassekladden

 • Læsetid: under 2 min.

 • Sidst opdateret 21/03/2022


Bemærk – import af filer til kassekladden er kun for Pro-brugere.

Nedenstående afsnit forklarer hvordan du importerer diverse filer til kassekladden i Dinero 😊

 1. Import af CSV-filer er superlet!

  Følgende CSV-filer har vi gjort klar til:

  1. Bankfiler
  2. Danløn
  3. Andre

  Hvis du prøver at importere andre filer, skal du overholde de regler, vi har sat op.
  Dvs. du skal redigere i din CSV-fil, så den stemmer overens med vores skabeloner, således at den bliver indlæst korrekt i kassekladden.

  Se eksempel her:

  Klik på Bogføring → Kassekladde → Importer fil → Importer CSV fil → tryk på “Klik her for at downloade et eksempel på en korrekt formateret csv-fil.”

  Eller klik her for at downloade eksempel-filen.

 2. Hvordan du importerer en Danløn fil kan du se i denne guide

 3. Du kan importere en bank fil til din kassekladde, som du kan bogføre ud fra. Den importerer du under BogføringKassekladde → Importér fil → Importér bank-fil.

  Bankfil

 4. Hvis du har tilknyttet din bankkonto til Dinero, kan du overføre bankposteringerne fra bankafstemningen over til kassekladden, så du hurtigt kan få dem bogført. Hvis ikke du har tilknyttet din bankkonto til Dinero, kan du se hvordan du sætter det op her.

  For at importere bankposteringerne over til kassekladden skal du klikke på Bogføring → Kassekladde → Klik på Vælg.

  Man kan enten vælge at overføre en bestemt periode – Der vælger man blot det datointerval, man ønsker at overføre for. Hvis man gerne vil overføre alle bankposteringer, som ikke er bogført og afstemt, så kan man blot sætte flueben i Importér alle.

  importer bank

  OBS Denne funktion overfører alle de bankposteringer, som ikke er matchet med et bilag. Dvs. hvis man har bogført et bilag som ligger ude til højre i bankafstemningen, der ikke er blevet matchet med bankposteringen, så bliver denne bankpostering også overført.

  Hvis man ved et uheld har fået overført nogle enkelte bankposteringer, som allerede er bogført, kan man blot slette de enkelte linjer i kassekladden ved at trykke på det lille røde kryds ❌ ude til højre på den specifikke linje.

  Hvis det drejer sig om mange bankposteringer, som ikke skulle være overført, så kan du nederst i kassekladden trykke Ryd kassekladde, og så overføre bankposteringerne på ny.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram