Sidst opdateret 16/04/2019

Import af CSV-/bank-/Danløn-fil

Bemærk – import af CSV-filer til kassekladden er kun for Pro-brugere.

Hvordan importerer jeg en CSV-fil(er) i Dinero?

Import af CSV-filer er superlet – se også videoen herunder.

Følgende CSV-filer har vi gjort klar til:

1. Bankfiler
  2. Danløn
  3. Andre

Hvis du prøver at importere andre filer, skal du overholde de regler, vi har sat op.
Altså skal du redigere i din CSV-fil (fx fra Teller) til vores regler.

Se eksempel her:

Bogføring –> Kassekladde –> Importer fil –> Importer CSV fil –> tryk på “Klik her for at downloade et eksempel på en korrekt formateret CSV-fil.”

.. eller klik her for at downloade eksempel-filen.

Importer Danløn fil

Hvordan du importerer en Danløn fil kan du se i denne guide

Importer bank-fil

Du kan importere en bank fil i din kassekladde, som du kan bogføre ud fra. Den importerer du under Bogføring -> Kassekladde -> Importer fil