Import af filer til kassekladden

• Læsetid: 2 min.

• Sidst opdateret 15/04/2024

Bemærk! Import af filer til kassekladden er kun for Pro-brugere.

Nedenstående afsnit forklarer, hvordan du importerer diverse filer til kassekladden i Dinero 😊

Import af CSV-filer er superlet!

Følgende CSV-filer har vi gjort klar til:

1. Bankfiler
  2. Danløn
  3. Andre

Hvis du prøver at importere andre filer, skal du overholde de regler, vi har sat op.
Dvs. du skal redigere i din CSV-fil, så den stemmer overens med vores skabeloner, således at den bliver indlæst korrekt i kassekladden.

Se eksempel her:

Klik på Bogføring → Kassekladde → Importer fil → Importer CSV fil → tryk på “Klik her for at downloade et eksempel på en korrekt formateret csv-fil.”

Eller klik her for at downloade eksempel-filen.

Du kan i denne guide se, hvordan du importerer en Danløn-fil.

Du kan importere en bank-fil til din kassekladde, som du kan bogføre ud fra. Den importerer du under BogføringKassekladde → Importér fil → Importér bank-fil.

Bankfil

Hvis du har tilknyttet din bankkonto til Dinero, kan du overføre bankposteringerne fra bankafstemningen over til kassekladden, så du hurtigt kan få dem bogført. Hvis ikke du har tilknyttet din bankkonto til Dinero, kan du se hvordan du sætter det op her.

For at importere bankposteringerne over til kassekladden skal du klikke på Bogføring → Kassekladde → Klik på Vælg.

Du kan fx vælge at overføre en bestemt periode. Der vælger du blot det datointerval, du ønsker at overføre for. Hvis du gerne vil overføre alle bankposteringer, som ikke er bogført og afstemt, så kan du blot sætte flueben i Importér alle.

Hvis du har flere erhvervskonti tilknyttet bankafstemningen har du også mulighed for at vælge, om det kun er den ene erhvervskonto, som skal importeres, eller om du vil have alle banktransaktioner fra begge erhvervskonti importeret ind i kassekladden.

OBS Denne funktion overfører alle de bankposteringer, som ikke er matchet med et bilag. Dvs. hvis du har bogført et bilag, som ligger ude til højre i bankafstemningen, der ikke er blevet matchet med bankposteringen, så bliver denne bankpostering også overført.

Hvis du ved et uheld har fået overført nogle enkelte bankposteringer, som allerede er bogført, kan du blot slette de enkelte linjer i kassekladden ved at trykke på det lille røde kryds ❌ ude til højre på den specifikke linje.

Hvis det drejer sig om mange bankposteringer, som ikke skulle være overført, kan du nederst i kassekladden trykke Ryd kassekladde og overføre bankposteringerne på ny.

Tips & bonusinfo

• Se hvordan du afstemmer i bankafstemningen her.